Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Doktor Drejfus

starość, czy jak?

Polecane posty

nie wiem co się dziś ze mną dzieje ... na samą myśl o cielesności, zapachach, wilgoci i innych temu podobnych organicznych wydzielinach mnie wręcz telepie :O wyobraźnia z miejsca jakieś takie obrzydliwe skojarzenia podsuwa, wszystko mnie mierzi i odstręcza ... to nie jest ani normalne, ani zdrowe :(

Jaka starość Doktorku :) raczej reakcja obronna na frustrację z powodu frustracji ;)

a ja ci ciagle mówie ze to niedobor witaminy "D" jak dooppa i "C" jak ...:classic_cool:

V przetłumaczyła Ci z polskiego na nasze o co mi chodziło :p wiesz, skutki uboczne wszelkich niedoborów mają to do siebie że występują z bardzo dużym opóźnieniem :p

jak dla mnie zbyt długa abstynencja ma to do siebie ze zaczynasz czuc niechec przez frustrację :D:D:D:D

Fał myślisz, że poszedł sobie zafundować terapię szokową i przezwycięża obrzydzenia?:P

nie woelno z nim nawet o tym gadac :classic_cool: a na widok cycków ma wrecz ciarki odrazy :D:D Nie da sobie nic powiedziec ani zadnej witaminki zaaplikowc 😭

czysty objaw awitaminozy :classic_cool: ciezki przypadek :D

Gość starość starość
żadne witaminy od a do Z nie pomogą nie pocieszajcie Go :p

ja go nie pocieszam ja mu słuze wręcz pomocą :classic_cool:

Gość starość?
"To testosteron sprawia, że panowie są od nas bardziej aktywni seksualnie. Im większa jego ilość, tym większe potrzeby seksualne. A ponieważ wysoki poziom testosteronu utrzymuje się u mężczyzny do 30. roku życia, potem spada, libido pana czterdziestoletniego pasuje do temperamentu jeszcze nierozbudzonej dwudziestolatki. "

Gość starość starość
ojej, wielkie mi co :p i tak nie ma frajdy z życiowych przyjemności to po co ma wegetowac przedłużacie tylko agonię

Po tym wykładzie o testosteronie poszłam do lustra zobaczyć, czy mi czasem wąsy nie rosną:O

Gość starość?
mój kochany miał tak kilka miesięcy...myślałam ze go zdradzę ale ufff od kilku dni znowu chce. Dzisiaj np mnie obudził twardy o gotowy. Nigdy się tak nie cieszyłam z szybkiego numerka ;)

Gość starość?
heh ja dostaje tabletki na obizenie poziomu testosteronu.. tydzień przed okresem strasznie mi skacze do góry ;p wtedy strasznie się kłócimy jestem jak on to mówi wojownicza