Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Doktor Drejfus

starość, czy jak?

Polecane posty

Gość starość?
Ej! nie na brudasa... 2 minutki i ząbki i to co trzeba umyte :) później pałka w rękę i do łazienki ;) myjku myjku i wtedy nie ma problemów z piękną, różowiutką, pachnącą, zdrowa morelką ;)

Gość starość?
o mój drogi my nie machamy 3 minuty :)

Gość starość?
Poranek ma to do siebie ze dyrektor może przyjść kiedy chce do pracy wiec... zaczyna się zwykle powoli po chwili już mi odbija i nadziewam się bokiem mocno później dam mu się poniewierać w każdą stronę, jak się zmęczy przechodzę do ataku, gdy już mama dość lezę na nim i w podziękowaniu masuje jego klejnoty i pałkę, gardło mam wyćwiczone i kilka sekretnych technik wiec nasze zabawy nie kończą się przed 2 godzinami :) zanim się każdy nacieszy i podziękuje to trochę trwa :)

Gość czy mi siee wydaje
"idę, a właściwie jadę, może mnie piehdolnie autobus, co rozwiąże wszystkie moje problemy" - ajron zamienia się w puaczliwą mameję:P?

Gość starość?
Ja teraz obiadek przygotowuje :) mięsko w szybkowarze aby szybciej szło:) pyszna cielęcinka się gotuje przewiduje sos grzybowy, nie wiem tylko czy z kasza czy z ziemniakami pewnie w trakcie krojenia mnie oświeci na co mam ochotę, po za tym co zwykle ;)

Gość starość?
Pan w pewnym wieku musi dostać trochę energii do działania :) skocz na dobry obiad :)