Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NLP26

Pytanie do znających sie na farbownaiu

Polecane posty

Gość NLP26

Czy jest mozliwosc rozjasnienia juz rozjasnianych wlosow i czy wiaze sie to z wielkim obciazeniem dla nich ? Fryzjerka rozjasniala mi wlosy, mialy wyjsc blond, wyszedł balejaz, nieudolny zreszta, konce sa ciemne, podstawa jasna ;/

Gość taramtaram
a kiedy je farbowałaś?

Gość lknkn
fryzjerka kiedys zorbila mi balejaz-jakieskropki pantery na czubku mi wyszly i w ogole wsciekle kolory. zalamana kupilam joanne i nalozylam na wlosy owinelam recznikiem, po paru minutach zaczelo mnie palic doslownie w glowe, musialam szybko farbe slpukac, efekt byl ok ale moje wlosy zniszczone....od lat mam naturalne i nigdy wiecej nie skrzywdze ich zadna chemia ...masakra

Gość NLP26
farbowalam jakies 3 tygodnie temu

ja farbuje włosy tz rozjaśniam odrosty co 2 tygodnie i tak ponad 15 lat więc możesz rozjaśnić połowę włosów aby wyrównać z górą

Gość taramtaram
więc nie radzę ich teraz farbować... kiedyś tak zrobiłam- pomalowałam sama włosy, kolor wyszedł jak marchewka i za jakiś tydzień poszlam do fryzjerki na pasemka robione rozjaśniaczem...do dzisiaj mam siano na głowie- to po 1, a po 2 włosy mi tak wypadają, że mogę wyciągać je garściami...radziłabym się trochę pomęczyć z tym, co masz teraz na głowie i po jakimś czasie dopiero coś zacząć działać