Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANIAAAAAASAAAAA

co byscie zrobily gdyby wasz maz ,,trzepal wacka,, w nocy,

Polecane posty

Gość swfgbfdx
hehe widze ze nie kumasz. maz daj ci do zrozumnienia ze iechce cie ruchac albo niechce sie ruchac tak jak ty chcesz. moze dajesz mu tylko po bozemu albo wasz sex jest ubogi i mezunio zamiast monotonnie walic cie tak samo woli sie ztrzepac

Gość swfgbfdx
moja była mimo ze miala urode bogini ruchala sie tylko wlasnie po bozemu, lodziki sporadycznie a jak juz to na odpierdol. taka kłoda. na piseka boli na jezdzca boli, od tylca w roznoraki sposob boli ... o analu to zapominj. dlaniej sex tylko po bozemu. wiec kop w dupe i narazie bo przeciez sex jest dopelnienim milosci. wy musicie sie dogadac pojsc na ustepstwa , niestety niedopasowane libido zmora wielu par.

Gość aaaaaaarwena
seks wymaga zaangazowania, a trzepanie to dawanie sobie malej egoistycznej przyjemnosci pewnie tez sie zawstydzil jak go odkrylas i przeszla mu ochota

Gość ANIAAAAAASAAAAA
co facet potrzebuje wiem bardzo dobrze,mam doswiadczenie zawodowe....oczywiscie meza odbieram jak partnera zyciowego i mam do niego indywidualne podejcie a nie tak jak do klijenta...

Gość ANIAAAAAASAAAAA
dostaje jeszce lepiej niz inni,i dlatego sie dziwie ze maca wacka noca,.co ja bardzo nie lubie bo ja bym chciala byc brana,a nie on sam siebie zadawal i boji sie ze mu przerwe marzenie senne z inna kobieta..chce byc dla niego ta jedyna tak jak onm dla mnie teraz

Gość Polizać -Nie - Wolno?
Wlazłabym na niego i zerżnęła mu uja :-D Widać kiepsko się starasz, że wpadł na pomysł dawania z rączki :)