Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muusss owocowy musss

moje menu na dziś, gdyby ktoś ocenił będę ogromnie wdzięczna.

Polecane posty

Rano 7:00- placuszek dukana (nie nie jestem na tej diecie ale akurat to mi smakuje) czyli 1 jajko z 2 łyżkami otrąb, 2 łyżkami płatków owsianych i łyżką śmietany, po upieczeniu posmarowałam 2 łyżeczkami dżemu jeżynowego mojej mamy;p 11:00 Serek wiejski lekki 14:00- 4 kanapki (lecz chlebek wieloziarnisty (5cm x 4 cm) i grubość może z 0,5 cm -bardzo cienki ;p) kanapki te były z kiełbasą krakowską i 1 plater sera żółtego na te 4 kanapki ;p + trochę keczupu 18:00 obiad : ziemniaki (góra 2 ) żeberka zapiekane w piecyku w sosie własnym + kapusta kiszona duuuużo :) oczywiście zielona herbata i duzo wody przez cały dzień

Jak za dużo do straty wagi nie masz to oki...fajny, zdrowy dzionek ;) aczkolwiek żeberka zamieniłabym na pierś z kurczaka pieczoną w piekarniku bez tłuszczu :)

Gość *liliann
Najlepiej to było zamienić godz 14 z 18.

tak wiem wiem że ten obiad o 18 jest niezbyt zdrowy i odpowiedni podczas odchudzania, ale nie jem sama, jest rodzina która zbiera się właśnie o 18. Mama tak robi obiad a posiłki jemu wspólnie. Ja studiuje więc też wracam późno z uczelni. Dodam tylko że dodatkowo ćwiczę co dzień godzinę (45 minut na rowerku stacjonarnym i 15 minut rozciągania itd )