Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tasametha21

Co sądzicie o topieniu kociąt? Zaraz po urodzeniu, jak jeszcze ślipka mają

Polecane posty

Gość Tasametha21

zarośnięte? Wtedy nic nie czują. To chyba najbardziej humanitarne.

Gość Iwona10032
Jestes jakas wariatka. Masakra

Gość fdverfeverf
nie topic, jak naprawde nie chcesz tych kociat, to idz do weterynarza i uspij juz lepiej.

Gość Iwona10032
Jezu co za pytanie wogole.

Gość Iwona10032
Popieram.

Gość mentaI cut
mój tata topił szczeniaczki, bo... nie wiem. tak postanowił. dlatego jestem oswojona z czymś takim, chociaż nie twierdzę że lepiej było je utopić niż odchować i komuś rozdać

Gość izaW2
[zgłoś do usunięcia] żona-swojego-męża eh glupie prowo... ale najgorsze ze chyba serio sa tacy ludzie jak widać-są :/ proceder ten kwitnie w szczególności na wsiach i małych miasteczkach-sama kiedyś byłam swiadkiem(jako dziecko) jak dziadek(śp) topił kociaki w jakimś bajorku,lub jak zabijał takie dopiero co urodzone młotkiem i zakopywał na polu :/

Gość takie jestescie
madrale to dlaczego nie bierzecie po 10 kotów i ich nie hodujecie w mieszkaniu? obraczynie wielkie w gebie ale praktyki ecchhhoooooo idiotki kupiłam kotke syjamską 5 miesiecy po przywiezieniu jej do domu okazało sie ze jest ciężarna , sprzedawca olał mnie twierdzac ze on nic nie wie , bardzo młoda cieżarna kotka ,żadnego zwrotu do hodowcy, chciałam jednego kota spokojnego domowego a nie kociej zgrai w postaci 5 plus 1 , kotka urodziła 5 kotów i jak myslicie trzymałam je w domu jak połowa idiotek tutaj wypowiadajacych się

Gość takie jestescie
kotka miała 5 mcy gdy ją lupiłam juz była ciężarna - coś dziwnie opisałam

Gość takie jestescie
nie nie można skoro nie masz na to budżetu , za darmo nikt nie uspi kotów

Gość dobrze prawisz
przecież można kota wykastrować a kotkę wysterylizować debilki a nie zabijać po urodzeniu! to jednorazowy wydatek i po problemie... co za ciemnogród

Gość aaaaaAaaaaaaaaaaaaa
topienie tych kotów jest straszne ,ale czy żyjac miały by godne warunki w schronisku ,walczac o jedzenie

takie jestescie -> nie ma sie kasy... no nie przesadzaj to nie jest az taki wydatek zeby kredyt brac... ale jak szkoda nawet kilka stow... to pewnie ze mozna sobie tak to wszystko tlumaczyc !

Gość Iwona10032
Zawsze znajdzie sie jakies rozwiazanie....

Gość galanta 28
I znalazło się! Kotki do wora a wór do jeziora :)

Gość topienie niefajne
:( przecież można zanieść do wietnamca on poda w pięciu smakach albo do turka, on kebab zrobi i pieniążki za mięsko nam da :)

Gość co za wstrętna piz***
Każdy weterynarz ma obowiązek uśpić za darmo zwierze w pierwszej dobie życia!!!!!!!!!!!!!! Chciałoby się wam ruszyć dupę i zainteresować to byście wiedzieli. Z koszt sterylizacji to nie majątek popaprańce nienormalne.

Gość krem czekoladowy
a myslicie, ze na wiosce ktos bedzie wiozl kota czy psa do weterynarza, zeby je uspil? :D :D :D tylko biora siekiere i odrabuja glowe, moj ojciec tak wiele razy robil...pamietam jako male dziecko strasznie plakalam, zeby tata nie zabijal kotka :-(

Gość to sie nie ma czym chwalic
:O Takiego ojca bym sie wyrzekla :O Ja mam na szczescie zupelnie normalnych rodzicow.

Gość ryryryryr87668
nie czuja? top tak jakby pociac noworodka na czesci bo przeciez on nic nie czuje....

Gość krem czekoladowy
to chyba wszystkie dzieci na wiosce musieliby wyprzec sie ojcow..a jak zabijaja kury, kaczki, indyki, swinie, krowy, konie, jagnie to sie nie liczy? a nie robia tego w stylu porazenie pradem...tylko w inny sposob..wiele razy to widzialam...

Gość ola220911
Ludzie rozśmieszają mnie wasze argumenty typu " na uśpienie kociąt trzeba mieć budżet" itp.!! Ja sama jestem ze wsi, sama byłam świadkiem takich rzeczy a nawet gorszych! Ale to nie znaczy, że ja jestem do tego przyzwyczajona i się na to GODZĘ! Wręcz przeciwnie, dla mnie zabicie jakiegokolwiek zwierzęcia tylko dlatego, że komuś ono przeszkadzało, czy było chore i się " nie ma budżetu na weterynarza" jest MORDERSTWEM i według mnie jest to równoważne z ZABICIEM CZŁOWIEKA! Bo dla czego niby zwierzę jest gorsze? To, że ludzie są bardziej rozwinięci intelektualnie nie znaczy, że mogą znęcać się na słabszymi czy jak wolicie głupszymi. A co to tych waszych IDIOTYCZNYCH ARGUMENTÓW, jak się nie ma budżetu na takie rzeczy to się po prostu NIE TRZYMA ZWIERZĄT! , bo to jest tak sam jak byście nie mieli budżetu na dziecko, które np. ma wam się urodzić, to co wtedy też je utopicie czy odrąbiecie mu głowę siekierą? NIE! albo oddacie je do adopcji, albo znajdziecie jakiś budżet, albo nie będziecie się o nie starać jeśli nie jest jeszcze poczęte. Dlaczego nie postępujecie tak samo ze zwierzętami, jeśli nie masz pieniędzy na potrzebne wydatki dla zwierzęcia takie jak weterynarz, jedzenie, jakieś legowisko itp. To po prostu go nie bierz! Nie lepiej upilnować kotkę , suczkę aby nie zaszła w ciąże, albo wziąć kocura, wysterylizować ją?! Nieeee lepiej mieć to w d***e, i pozabijać nic nie winne zwierzęta!!!!!! NIE NIE NIE TO NIE JEST HUMANITARNE ROZWIĄZANIE!