Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naprawde kupujecie

naprawde kupujecie takie materialy bo hello kitty czy cos

Polecane posty

Gość naprawde kupujecie

naprawde ludzie chyba nie patrza na sklad tylko na to ze nowe i kupuja takie rajstopy jak na tej aukcji ????? Tylko dlatego ze droa czy hello kitty ??? ktos kupil te rajstopy ? jakie to w dotyku ? nie wali chemia itp???

Gość Xerrax
Hello Kitty to wiocha :P

Gość Xerrax
"droa " też :D

Gość naprawde kupujecie
hahaha dora mialo byc;P

Gość mnbvr
oczojebne bezguście

Gość hjjjkkkli
heh kiedys nie tak dawno był własnie temat o tym ze matki kupuja córkom tylko hello kitty,minnie i dorę to wszyttkie były za tym zeby tak ubierac dziecko,ze córki takie ubrania same chca itp.mnie sie to nie podoba,tzn wszystko z umiarem,2-3 bluzki z kitty,1 rajsopy z minnie nie zaszkodza ale nie wyobrazam sobie calej szafy córki w hello kitty,pozygac sie mozna :-0 Ja tam wole gładkie rajstopki,stonowane ciuszki itp.

Ja staram się kupować ubrania bez poliestru, bo błyskawicznie się "kulkują". A odnośnie wzorów, to niby czemu miałabym nie kupić dziecku rajstop z Dorą, jeśliby ją uwielbiała? Bo różowe, niegustowne? :D Też mi problem, dla mnie ważniejsza jest radość dziecka niż opinia innej mamuśki w której oczach mogłabym uchodzić za bezguście. Nie zakładam córce oczojebnych rajstopek z hello kitty, ale jeśli chciałaby np bluzkę z ulubionym bohaterem, to jej kupię.

Gość zrob to co inne
ja kupila rajstopy z HK za 10 zl bodajze w reserved, rozejrzyj sie dosc tanio byly tez w H&M na promocji

Gość moja tez sie ubiera
w stonowane ubranka bardzo dobre gatunkowo i dobrane kolorystyczne + porządne buty i wyglada 100 razy lepiej wraz z 3 innymi dziewczynkami niz reszta w spranych uzywanych barbie lub nowych chinskich hello kitty:) tylko pozniej babki z zazdroscia patrza

Gość kasandraaaa8888
dziecko od poczatku powinno byc uczone co gustowne , dobrane itp .. A jak ktos ulega modzie i ubiera hello kitty bo dziecko chce to inna sprawa.. nie ubralabym w takie cos corki

Gość kasandraaaa8888
z reszta bardziej tu chyba mowa o materialach niz o wzorach kolorach i postaciach z bajek. Wiec ja uwazam ze lepsza jakosc niz ilosc;)

Gość ojej no i coooo
Dziecko na gustowne ubranie, łączenie dodatków, płaszczyki, stonowane jeansy i bluzeczki w brązach i szarości ma jeszcze czas. Okres dzieciństwa, to właśnie hello kitty itp.

dzieci lubią miec ciuchy z 'czymś' - postacie z bajek, czy filmów, albo nawet naklejki... wyrosną z tego ja moim pozwalam sobie czasem coś kupić jak widzę, że im się oczka śmieją - nie ma w tym nic złego, nie chcę, żeby nauczyły się przywiązywania wielkiej wagi do ubioru, bo to też chore - wystarczy jak się nauczą ubierać stosownie do okazji

Gość 1236472937
nie wiem skad wy jestescie ale u nas w duzy miescie w przedszkolu jeszcze nie widzialam dory czy hello kityy a wlasnie odwrotnie. Byc moze to moda mniejszych miasteczek lub wiosek

Gość ghhtyutu
1236- u was w przedszkolu to tylko zara i next króluje :-P