Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

prince. polo.

Atrakcyjni żonaci faceci...

Polecane posty

...mają przerąbane!!! Kiedy atrakcyjny facet jest kawalerem, to wiadomo: żyć, nie umierać...ale kiedy tylko założy obrączkę...złoży przysięgę...na wierność...tej jedynej...wtedy dopiero się zaczyna! Lepkie łapki koleżanek, bliższych lub dalszych, zalotne spojrzenia pań mijanych na ulicy, w drodze do pracy. Obrączka? Trofeum do zdobycia. Jeśli żonaty facet po 30 chce kogoś poderwać, to obrączka znacznie zwiększa jego szanse na sukces. Taka jest prawda.

Gość no wiemy wiemy zazdroscisz
nam ale ktos musial sie urodzic brzydalem

Gość kolorowanki i pisanki
jakoś tego nie zauważyłem a niby jestem przystojny, może dlatego że przed 30 jeszcze:)

kolorowanki i pisanki Poczekaj kilka lat, to zauważysz :-). Zauważysz 30 letnie mężatki, które mąż po 5 latach małżeństwa traktuje jak wielozadaniowy robot kuchenny/pralkę/odkurzacz/dmuchaną lalkę (do seksu). No i oczywiście wielozadaniową niańkę do dzieci.

Gość ulkaaa333
ale co robisz z tymi objawami podziwu to już wyłącznie twoja sprawa. Nie ma nic na siłę, więc nie ma co się martwić;-)

ulkaaa333 Widzisz...gdyby kobiety podrywały w tak prymitywny sposób jak faceci, to nie byłoby problemu. Rzecz w tym, że drogie panie są znacznie bardziej wyrafinowane.

prince. polo. zrozumiałem, że dopiero w starszym wieku bede atrakcyjniejszy? szkoda bo już teraz chciałem kochanki poszukać :)

Gość ulkaaa333
:-) sa to prawda, ale schemacik jest zwykle taki podobny...

kolorowanki W starszym wieku będziesz bardziej doświadczony (co ma dla kobiet istotne znaczenie), no i oczywiście stopnieją nieco szeregi konkurencji...:-) A jeśli chodzi o kochankę...fajnie jest tylko na początku. ulkaaa333 Zwykle jest podobny, bo zwykle jest skuteczny :-)

Gość ulkaaa333
e tam, mam w pracy super gościa i koleżanki starały się bardzo, ale on miał po prostu zasady czym wzbudza mój ogromny szacunek do dziś:-) Tacy są najlepsi, nie do zdobycia, zresztą z kobietami jest podobnie, staram się taka być:-)

mi by się nie zdążyło znudzić, wole żonę szybko bym wrócił ale nie rozumiem bardziej doświadczony przecież już więcej w Swoim związku się nie nauczę.

ulkaaa333 Podaj więcej informacji o tym super gościu. Może to mój kolega, który w pracy uważany jest za zakochanego w żonie jak mało kto. Koleżanki z pracy się starają, ale im nie wychodzi....:-) Kolega ma zasadę...nie mieszać pracy z życiem prywatnym. Ma kochankę. Trzecią już. Również uważam, że jest najlepszy :-). Mam nadzieję, że Tobie lepiej wychodzi to staranie się :-).

Gość ulkaaa333
No lepiej, lepiej:-) A kolega na 100% nie ma kochanki, to jest po prostu fajny człowiek, a do tego super wygląda:-)

kolorowanki i pisanki Hmm, jakby Ci tu wytłumaczyć, co oznacza "bardziej doświadczony"...??? Niech będzie tak: 25 letni kochanek: hotel (niezbyt tani) lub samochód, seks (pół godziny), pa pa! 35 letni kochanek: restauracja (przywoita), rozmowa, hotel (przyzwoit) lub mieszkanie do dyspozycji, seks, rozmowa, buzi na pożeganie, papa! :-)

ulkaaa333 Ten mój też na 100% nie ma kochanki :-). A jednak ma :-). Nie wiem jak dobrze znasz tego kolegę, ale jednego nie przeskoczysz: nie jesteś facetem :-). Więc o pewnych sprawach się nie dowiadujesz. Ale niech będzie, że ten Twój kolega nie ma kochanki :-).

Gość ide spac2
prince polo imponuje ci kolega z watpliwym kregoslupem moralnym? no to przynajmniej wyklaorwal sie nam twoj system wartosci i przestan juz pieprzyc jak bardzo bolesne jest zaintersowanie kobiet :D tak to takie meczace zauwazac zainteresowane spojrzenia i podszyte flirtme rozmowy :D wspolczujemy biednym atrakcyjnym zaobraczkowanym facetom, ja te biedne istoty maja sobie poradzic z zaintersownaiem pewnej grupy kobiet? ;)

Gość polo prince srynce
przed 30 tez nie jest zle, z jednej strony jest to przyjemne, ale z drugiej czasem szkoda mieska, ktorego nie mozna tknac :P

Gość polo prince srynce
"i przestan juz pieprzyc jak bardzo bolesne jest zaintersowanie kobiet " troche jest jak sie nie wtyka pana waclawa we wszystko cos ie usmiecha :classic_cool:

Gość ide spac2
ulka co do twojego kolegi z pracy To jest mozliwe, tacy faceci istnieja. Sama znam takich ;) Ale ze swieczka szukac, takie wartosci najczesciej wynosi sie z domu. Co mnie zastanawia to ta pewnosc price polo, ze twoj kolega jednak gdzies "zamacza" (ze tak brzydko, ale dobitnie napisze). Pewnie on nie widzi innej opcji :D

Gość ulkaaa333
hmmmm każdy mierzy wg swojej miary, wiem jedno gardzę kurwiarzami, to emocjonalne menty.

Gość ide spac2
wlasnie rozmawialam z chlopakiem prez tel. stwierdzil, ze obraczka w takim razie to dobry lep na kobiety jak jestes singlem :P pytanie tylko czy chcesz miec do czynienia dluzej z kobitemi, na ktore ten kawalek metalu dziala ;)