Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wiem co myślisz

Dla tych którzy nie chcą przyczepiać

Polecane posty

Tylko dlaczego mój facet nie chce się zgodzić? On ma być z inną kobietą, jaką chce, sam może wybrać... Tłumaczyłam, że nie musi być rewanżu - w sumie bałabym się ;p że podpisze się pod informacją, że nigdy nie mogę mu tego wypominać, że nie będę zazdrosna, że nie użyje tego aby za jakiś czas wymusić coś dla siebie. On nadal nie chce...

Gość 91
hej:) co tak pusto?

Gość konwaliowy fortepian
beataryba mam prośbę a pogadaj z moją żoną:)

Nie da się:) sama mam 1 przyjaciółkę z która mogę częściowo poruszać takie tematy. Przy reszcie szkole zdolności aktorskie. Nie kumam większości kobiet... ciągle narzekają jak chcą super sexu a jak słyszę od ich facetów osiągnęły mistrzostwo w unikaniu jakichkolwiek kontaktów...

a one są? sory ale po kilku tematach jestem zażenowana poziomem świadomości kobiet... co to za text ze nie wiedza jaki maja orgazm... albo nie wiedza czego potrzebują aby skończyć... każdy ma 2 ręce i się musi uczyć siebie

Ja nie jestem rasistą i uważam, że orgazmy dzielą się na słabe i mocne. A czy kobieta dochodzi w tej dziurce czy w tamtej albo czy jak poklepywać cy pocierać to co to za różnica? Ja i tak jestem przekonany, że większość problemów bierze się z braku umiejętności rozmawiania o seksie. Co niniejszym zwalczam. A Ty? Wolisz pocieranie czy klepanie? Poza tym, że chciałabyś popatrzeć?

niestety kobiety w przeciwieństwie do facetów muszą się same nauczyć osiągać prawdziwy orgazm. a jak one lezą i czekają na cud to każdy by to olał. ja uwielbiam eksperymentować z moim ciałem... chyba trochę za bardzo ;)

Co lubię ... różnie to bardziej wie mój facet, w zależności jaka ściankę "męczy" kończę albo w skurczach albo tryskam...

każdy rodzaj pieszczot jest super i z każdego staram się czerpać najwięcej przyjemności, nie krytykuje niczego czego nie poznałam.

Byłabym wdzięczna za odpowiedz na moje pytanie. Jak przekonać partnera do mojej fantazji/ dlaczego jest mu ciężko zaakceptować coś na co powinien się ucieszyć jak głupi...

Nie wiem dlaczego on, ale ja też bym na to nie poszedł. Takie numery to tylko w układach niezobowiązujących, według mnie. Bardzo ryzykowna gra, rezultaty nieprzewidywalne.

taaaa, to samo ciągle słyszę.. Bosko, czyli aby popatrzeć na parę kochanków muszę poprosić kogoś aby wpuścił mnie do domu dał usiąść grzecznie w koncie i popatrzeć.

Co za debilizm... nie wiem jak to się stało, że ten romans przeszedł w związek... nowe zasady wyjątkowo mnie wnerwiają!