Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnaibezrobotnaNIESTETYyyy

witajcie w nowym wątku...

Polecane posty

Oto mój kolejny wątek... może coś napiszcie? Co chcielibyście przeczytać? ALE MAM HUMOR - tyle wam napiszę. :(

Gość carl gustav jung
Witaj Basiu! Może coś o hinduiźmie?

Niestety :( Nazywam sie BEZDOMNA I BEZRBOTNA i myślę jak to wszystko było możliwe wiecie co się stało. Co? Jestem z powieszonego roku i wiesz - teraz własnie siedze i mysle czemu ta Gosia się powiesiła. Nic tylko najpierw powiesił się jej rok, a dalej powiesiła się ona. I wiecie powiedzieli jej że ma sobie robić co chce - w tym roku zajęć dydaktycznych dla 5 roku nie ma. I wiecie tak powiedzieli wiecie żeby chyba nie poleciały im stałe adresy, a ten rok co? Rok bez pracy magisterskiej? Jak to wygląda słuchajcie? I tyle chyba - ja sobie to zaraz policzę , poszukam. Ona chciała pieniądze pobrać i wyjechać i została zmuszona do samobojstwa kłamstwem że rok sie powiesił, takie rzeczy sie zdarzają - zapomnieli jej powiedzieć i że ma robić co chce. No to chyba ona na to, że czy może pisać pracę magisterską i dokończy za rok. Proszę bardzo może - w akademiku - po bibliotekach, ale zajęć dydaktycznych nie ma. I 3 rok - 1szy jak ja przyszłam - 1szy rok matmy miał od niej pioruna i ona nie miała kasy i miała pojechać do USA żeby wyjaśnić sprawę w banku, ona chyba myślała,że chcą jej głowę urwać za ten rok , a to sie powiesi w akademiku bo to bez sensu. I wiecie powiesiła się, temu 3 rokowi poszedł piorun i nie było zajęć dydaktycznych na 5 i na 3 roku matmy wtedy. Taka była Gosia. Powiesiła 2 roczniki i popełniła samobójstwo a ja? No wiecie to byli magistrzy i tyle. To nie byli studenci i tyle. W sumie 300 osób z hakiem. Co to jest :( Polska służba liturgiczna :(