Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tym razem to znowu ja + ban x2

jest u was w rodzinie zwyczaj że jak dziewczynka dostaje okres to ojciec

Polecane posty

Gość jajko Faberge
o kurwa :o

ja zostalam okrzyknieta mala kobietka i dostalam roze, moj tata byl pierwsza osoba ktora sie o tym ode mnie dowiedziala :D

Gość po co to wieśniactwo
ciąg dalszy prowo ?

Gość akurat z chlebem
uważam że to niesmaczne. jesteś z Wrocławia i nigdy nie słyszałam o tym dziwacznym zwyczaju

Gość ytfdugo
Mi się ten zwyczaj wydaje idiotyczny. I raczej mój ojciec nie byłby pierwszą osobą, której wyznałabym, że dostałam okres... :o

Gość akurat z chlebem
ale z okazji dostania miesiaczki? nie żartuj

Gość sja33333333333333331dad
taki zwyczaj jest w stanach. Przecież u nas trzeba zerżnąć i robic tak samo. A pomysł sam w sobie jest idiotyczny...

Gość Zosia Nie Samosia4
Matko, ja nigdy nie powiedziałam nawet przy ojcu, że miesiączkuje! Nawet mamie się wstydziłam powiedzieć, ale jak już powiedziałąm, t mama pozwoliła mi przebić uszy, i dała piękne złote kolczyki:) Ale ja stare pokolenie jestem

Gość bialy kwiatek
ja bym nie chciala:D glupio by mi bylo tymbardziej ze dla dziecka to sa wstydliwe rzeczy.....ale ogolnie to mile:)

a ja powiedzialam bo czekalam na miesiaczke z utesknieniem :D i jak juz dostalam polecialam do taty powiedziec ze teraz juz jestem kobieta :D mialam 13 lat :P,

Gość ytfdugo
Nie widzę w ogóle powodu aby cieszyć się z czegoś takiego :o dla mnie nie było to niesamowite przeżycie. No ale cóż, niektóre biegną chwalić się całej rodzinie... Ciekawe czy jak im urośnie pierwszy włos łonowy to też robią przyjęcie

a dla mnie bylo bo mnie bardzo interesowaly wtedy sprawy kobiece, czytalam wiele ksiazek na ten temat i rowniez o NPR i nie moglam sie doczekac pierwszego okresu swoja droga o swoim pierwszym razie tez powiedzialam, jak sie mnie zapytali w zartach kiedys czy mam to juz za soba, powiedzialam ze tak, ale mieli mine :D

Gość 39e293eu39
JA miałam lepiej: matka mnie przestała bic, bo stwierdziła, że jak mam okres to już nie wypada... SErio...

Gość nzwmskw
akurat o kwiatkach nie slyszalam ale o tym ze sie drobny prezent dostaje od ojca i wiem ze wiele moich kolerzanek dostalo ale to lata temu bylo

Gość ytfdugo
a ja dostałam podpaskę i na tym temat się skończył.

koleznki jak o tym mowily to raczej zadowolone. bo to gest który daje im poczucie że ojciec sie nimi interesuje...tzn wiecie o cho chodzi:D nie wiem jak to napisać w kazdym razie zainteresowanie ze strony ojca + zapewne pierwszy w życiu bukiet czerownych róż sprawial ze milo zapamiętały tę chwilę ...nie jako glupi zawstydzający zwyczaj:D

Piękny zwyczaj. U mnie pierwszy dowiedział się brat :P i mi gratulował ;]

E tam, okres normalna rzecz, nie pojmuje czemu inne się tego wstydziły ;]

Gość co za żenada
a co mojego ojca obchodzi kiedy mam okres? bez sensu. dodatkowo dostałam go w 5 klasie więc :O