Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

myszka1117

Lekarza pilnie potrzeba !!!

Polecane posty

no może teraz ktoś pomoże :D Słuchajcie mam problem z dzieckiem, odczuwa pieczenie stóp, w lecie stopy są opuchnięte i nie może chodzić w butach, to wygląda jak poparzenia, teraz złapał wirusa ma wysoką temperaturę i znowu pieczenie stóp. Co to może być?

Gość nie nudź, tylko
idź do lekarza!!

Gość a byłaś z nim u lekarza??
podczas gorączki też mnie pieką stopy, zresztą wszędzie jest gorąco (lub zimno) a co do lata - idź do lekarza

Gość trushi
no to napisz jakie badania miał już robione i co zostało wykluczone najpierw

ok badanie nerwów obwodowych - ok jest problem z witD3 znika z organizmu nie wiadomo dlaczego ale to chyba się nie łączy reszta badań morfologia i wszystkie inne ok.

napisze po kolei, endokrynolog powiedział że wg niej jest wszystko ok odesłała mnie do neurologa wg niego też wsio ok odesłał mnie do ortopedy on też powiedział że wszystko ok boszzzz a problem jest jakieś pomysły gdzie jeszcze mogę iść jakaś inna specjalizacja lekarza ???

Gość trushi
z tego co się orientuję to jeżeli z organizmu znikają jakieś związki i witaminy pomimo dobrej diety i suplementowania to robi się badania w kierunku pasożytów, może spróbuj uderzyć w tę stronę... z kolei pierwszą rzeczą jaka przyszła mi do głowy to grzybica stóp, bo wtedy stopy pieką swędzą a w szczególności w wysokich temperaturach i przy wysokiej ciepłocie ciała

Gość moja teoria jest taka
pewnie nosi chiońskie buty i jest uczulony albo ma grzybicę stóp

dziecko ma 11 lat od kilku miesięcy podaje mu witD3 w kropelkach, po 3 miesiącach podawania miał jej 9 a norma w tym laboratorium była od 50-150. zastanawia mnie tylko pieczenie stóp bo dziecko w lato musi chodzić na boso i nie może stanąć na rozgrzaną płytę chodnikową bo wtedy czuje straszny ból, jak założę mu buty w lato to ma odparzone stopy, teraz ma temperaturę i podobne objawy.