Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PaniMisiaa

Seks oralny z moim chłopakiem co o tym sądzicie?

Polecane posty

Nie no ja sama myslałam że jak się na to zdecyduję to nie będzie tak źle jesteśmy ze sobą od października. Ale na tym forum zrozumiałam że nie wiele wiem :(

Gość smarkata czy już nie, nie wiem
Nie zgadzam sie. Dziewictwo to stan umysłu, dziewica to nie dziewczyna która zaspokają chłopaka ustami. Błona to tylko błona, seks oralny i analny - to seks, uprawiasz seks nie jesteś prawiczkiem, czy dziewicą

Gość barbarkakakaakka
Po sesksie oralnym można czuć się mniej więcej w polowie niedziewica, co nie zmienia faktu ze nadal sie ja jest. Eksperyment: przypuscmy , ze jednemu facetowi robisz loda, a z drugim odbywasz stosunek seksualny. Co powiesz drugiemu kiedy zapyta ilu facetow mialas przed nim??? powiesz ze 1? a po stosunku, no to skad tyle krwi i krzykow przeciez nie bylas dziewica???

Ja mam wrazenie że Tobie sie podoba ten oral ale obawiasz sie co on sobie pomysli i cała reszta, tylko po co? Przeciez to wam ma być dobrze, jestes prawie 5mies z nim, to go znasz i wiesz czy to ten chlopak, ja bym miała w tyłku to czy jestem porzadna etc pierdoły

Lanie krwii podczas przebicia błony to mit, żadna z moich 5 rozdziewiczonych kolezankek nie zalała sie nią, więc nie wierze w to, i dla niektórych seks analny to nie seks, a dla mnie to zwykłe bzykanie i seks, każdy ma swój sposób postrzegania swiata.

Dla mnie seks coś znaczy a seks oralny to zabawa i dalej będe to robiła i już tak postanowiłam koniec tematu

Dla mnie to seks, i chłopaka który by w ten sposób sie "bawił" nigdy bym nie uważała za prawiczka.

Gość barbarkakakaakka
Sa rozne grubosci blony, to ze twoje kolezanki nie krwawily nie ozancza ze Ty nie bedziesz...niektore nawet dostaja krwotoku. Ale pomijajac to, tak jak to napisalas wczesniej to Twoje zdanie i kazdy moze to postrzegac inaczej wlasnie dlatego nie weim dlaczego wpieracie tej biednej dziewczynie ze juz nie ejst dziewcia. To tylko twoje zdanie, a prawda jest inna rozdziwiczyc mozna sie poprzez stosunek plciowy, niezalaeznie od tego czy wedlug Ciebie tak jest czy nie. koniec kropka. dobranoc

Dla mnie to jest po prostu ciekawe mi samo manie go w buzi nie jest jakieś fascynujące ale i nie odczuwam dyskomfortu zachwyca mnie jednak kiedy mój kochany czuje się świetnie i chcę to robić jeśli mu się to podoba

Więc gdy strace błone np podczas wykonywani ćwiczeń na wf, nie bede dziewicą?? hah :classic_cool: ciekawa teoria, i zastanawiam sie czy jaki kolwiek chłopak bedzie uważał ze dziewczyna która miała w ustach penisa byłego ( lub nawet kilku byłych :P ) uważał za dziewice??? nie wydaje mi się.

Gość machoń
Witajcie, pisze do was jako mezczyzna. Wraz z moja dziewczyna jestesmy juz troche razem. Uprawiamy seks, wszystko jest fajnie. Chcialbym aby nasze zycie erotyczne troche sie zminilo. Chodzi mi o to aby sprobowac seksu oralnego. Chcialbym jej to powiedziec, ale troche sie obawiam tego ze przez to moze pomyslec ze dotychczasowy seks byl slaby (tak nie jest), albo moze sie obrazic ze jej skladam tak "niemoralne" propozycje. Prosze o rade, w sposobie jak to jej powiedziec, oraz co robic, gdy ta moze to zle zrozumiec. Prosze zdanie kobiety, co o tym sadzi?

seks oralny to wyższa szkoła jazdy niż klasyczny? no nie wiem. ja jak zaczynałam swoją przygodę z seksem to wyglądało to nieco inaczej. właśnie zaczynaliśmy od pieszczot, seksu oralnego, dokładnie poznawaliśmy swoje ciała aby później nie było żadnych niemiłych niespodzianek. a po czasie gdy byliśmy już gotowi poszliśmy na całość. według mnie taka kolej rzeczy jest prawidłowa.

Gość ...up...
hm...