Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Clodija

Kto ma racje?

Polecane posty

Gość Clodija

Matka mnie przed chwila obudzila gdzie ja jestem bardzo zmeczona po szkole.. o 6 wstaje pol godz dojezdzam i pol godziny na pieszo do szkoly. Jest czwartek i nie mam sił. Ten popapraniec wparowal mi do pokoju i bezczelnie mnie obudzil. Wydarla tego ryja, obudziam sie przestraszylam a ona do mnie ze mam nie spac bo pomocy bede buszowac! To stare rursko spi do 12.00 w dzien i jest dobrze wtedy ze ja nie moge isc do kuchni bo ma pokoj obok i jej przeszkadzam i jej halasuje. No nie cierpie jej a ona jeszcze trzyma swoja strone, ze to mi na mozg pada. Ja widze ze z nia jest cos nie w porzadku. Ona nie pracuje to ma sile a ja chcialam chwile pospac to.. oczywiscie nie. Nie wiem o co jej chodzi. Zaraz wyjde z siebie.....!!!!!!!!!!!!!!!! Co to z kim jest cos nie tak ze mną czy z nia? wgl co to za argument ze w nocy nie bede spala.. Jutro wstane wczesniej i sie odegram.. stare kurwisko

Gość bl3b3lb3
matkę trzeba sobie wytresować ;)

Gość Clodija
no pouczajcie mnie.. jakby was ktos tak obudzil nie bylibyscie tacy spokojni, jakbyscie posluchali jak ona do mnie mowi to nie bylibyscie tacy zdziwieni.. jak ona mi tak ja jej