Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Margaret5261

Ratunku

Polecane posty

Gość Margaret5261

Hej. Prosze pomozcie mi! I juz sama nie wiem co mam robic i myslec.3 lata bylam z chlopakiem i zdecydowalism sie na sex bez zabezpieczenia uprawialismy sex bez zabezpieczenia juz okolo roku i nie zaszlam w ciaze ale teraz sie obawiam ze to mozliwe. Ostatni stosunek odbylam ok 3 tygodni temu ale po nim mialam normalny okres. Tzn przez 1 dzien mialam plamienie 2 dni normalnie i pozniej przez dzien znow plamienie. I mam nadzieje ze nie jestem w ciazy . Ale bardzo zle sie czuje z rana mam mdlosci , wyostrzony wech, w jednym dniu nie moge nic jesc a na drugi moglabym zjesc konia z kopytami:p czy ja moge byc w ciazy. Pomocy bo nie mam narazie jak zrobic testu a tym bardziej isc do lekarza. Prosze o jak najszybsza odpowiedz. Pozdrawiam

Gość Ania2012.03
"Pomocy bo nie mam narazie jak zrobic testu a tym bardziej isc do lekarza." Pójście do apteki to góra pół godziny (jeśli masz daleko), test 10zł. Więc czemu nie masz jak zrobić...? Nikt z nas nie ma USG w oczach i CI nie powie nic w 100% na pewno, 50% na 50% ktoś może powiedzieć, tylko nie wiem co Ci to da jak pewności żadnej. Kup test, a nie śmiecisz.