Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Semper.Fidelis

Dziewczyny, proszę ocencie moja sylwetke

Polecane posty

Gość Semper.Fidelis

Witam, mam 23 lata, trenuje na siłowni już 6 lat nie bede oszukiwał że robie to też dla kobiet... to moja fotka: http://www.voila.pl/302/agzxw/?1

Gość Narine24_
Boże, tragedia. Coś ty z siebie zrobił?! Przegiąłeś chłopie!

Gość jak juz to pre
jesli to ty to ja wymiękam!!

Gość Czwartkowa maruda
Gdybym Cię oddała do mięsnego byłabym bogata :) Nie mój typ, za dużo mięśni, ale podziwiam za silną wolę i zaangażowanie. Powodzenia!

Gość Pracujesz w grundigu?
;)

Gość i sie wyda
Stanowczo za duży jesteś ,ale są kobiety które lubia takich ,,byczków'':D ja do takich nie należę :(

Dla kobiet?? Z moich obserwacji wynika, że większość kobiet nie lubi przesadnie napakowanych facetów. Mięśnie ci nic nie pomogą, jeśli nie masz też w głowie ;)

dobrze, że powiedziałeś, bo po samej fotce można myśleć, że ćwiczysz dla kolegów...

Gość omg a ten krzyz nie moglby
byc jeszcze wieskszy?:D generalnie dla mnie przesadzona ta muskulatura. ale jakby wszystko inne u niego bralo (charakter, sposob bycia, twarz), to ta muskulatura by nie przeszkadzala

Gość Semper.Fidelis
Siłownia to przede wszystkim moja pasja, ale tak jak zaznaczyłem w pierwszym poście robię to również dla kobiet i z moich obserwacji w realnym świecie wynika, że to działa na kobiety jak miód na pszczoły...

Coś mi mówi, że poznajesz te kobiety wymieniając się karnetami na solarium...

Gość Evvvvvka
na bazarze nie było większych kajdanów na szyje? Widac ze prostactwo pełną gębą ale pewnie jego grupie docelowej czyli wulgarnym dyskotekowym szmatkom się podoba

Ciutkę za duży jesteś. Za dużo złych "dopalaczy". Wolę facetow z bardziej naturalną sylwetką. Takich, którzy swoje mięsnie wypracowane mają dzięki ciężkiej pracy, a nie tylko głównie nadmuchane jakimiś gówienkami. Dodatkowo klatka (cycuchy szczegolnie na dole mało zaznaczone) nieproporcjonalna do kaptura i łap. Więcej naturalności i naturalnej siły, a nie wspomagaczy.

Gość njunnujn
No patrz a tu nie działa. Ble Jak Hulk tylko że nie zielony.

Lubię umięśnionych facetów,a el nie aż tak ! owszem, kaloryfer i lekka klata ale nie takie coś ! :/

Gość wszecoby
taaa kazda tu mowi, ze sie jej nie podoba i krytykuje autora a w realu sikacie na widok takich gosci!! wiem co mowie kurwy bo mieszkam nad morzem a dokladniej w koszalinie, wiec mam rzut beretem do mielna.. i jestem tam praktycznie co dzien w wakacje i widze na plażach co sie dzieje jak idzie jakis gosc pokroju autora tematu to kazda z was się ogląda , nie wspominam o dyskotekach, wystarczy ze taki typ sie spojrzy na was i juz macie cieplo w majtach

No...o tym właśnie mówimy - tylko dziunie z solarium i dyskoteki na takich lecą.

Gość wszecoby
// tylko dziunie z solarium i dyskoteki na takich lecą. // typowy tekst paszteta, który zazdrości urody innym kobietom

Gość Jestem zagłębianka
Lubię "silnych" facetów ale Ty przegiąłeś

A czy ja mówiłam coś o urodzie? Nie, mówiłam o...hm...zainteresowaniach ;)

Gość EwelinaEwa.
Ohyda :O

Gość Jestem zagłębianka
wszecoby tylko o czym z takim mięśniakiem gadać, co? No owszem, jet umięśniony ale podejrzewam że raczej o literaturze nie pogadam, o filmach z gatunku psychologicznych czy nawet dobrych thrillerach też, więc u mnie gość do odstrzału na wstępie

Gość co za paskudztwo koksowe
ble

Gość EwelinaEwa.
Nie jara mnie ani troche i te paskudne dziary jak u kryminalisty :D fota jest z neta :O🖐️

Gość Semper.Fidelis
// tylko o czym z takim mięśniakiem gadać, co? No owszem, jet umięśniony ale podejrzewam że raczej o literaturze nie pogadam, o filmach z gatunku psychologicznych czy nawet dobrych thrillerach też, więc u mnie gość do odstrzału na wstępie // halo.. ja tutaj wciąż jestem no słuchaj akurat jestem miłośnikiem kina więc o filmach mogła byś ze mną rozmawiać.. co do literatury to nie interesują mnie kobiety, ktore nie wyciągają głowy z biblioteki, a raz na jakiś czas książke, która mnie interesuje przeczytam ponadto uwielbiam sport, boks, mma, piłka nożna - trenowałem to wszystko, ponadto spędzam czas jezdzac na rowerze, chodzac na basen, na scianki spinaczkowe wydaje mi sie po prostu ze patrzycie stereotypowo i tyle, albo brak wam odwagi by poznac taka osobe

Gość Semper.Fidelis
Jem gowno jako sterydy,mniam :classic_cool:

Gość IMO12357
Jestem zagłębianka "tylko o czym z takim mięśniakiem gadać, co?" Fakt. W momencie gdy na ciele mężczyzny pojawiają się widoczne mięśnie, to jego IQ spada o 40 punktów, agresja rośnie o 50%, a fiut maleje o 24.6%. :D

Gość Semper.Fidelis
A fote zerżnąłem ze stron dla koksów i obrobiłem w picasie :classic_cool: