Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mabara oo1

Lipofillig - dr.J.Zdzitowiecki

Polecane posty

Gość mabara oo1

Czy któraś z Was miała przeprowadzony 'lipofilling' czyli przywracanie objętości twarzy własnym tłuszczem u dr.Zdzitowieckiego? Bardzo proszę o podzielenie się ze mną swoimi uwagami.Pozdrawiam

Gość mabara001
Dziewczyny,nie wierzę,żeby żadna z Was nie miała modelowanej twarzy własnym tłuszczem. Proszę napiszcie coś na ten temat,bardzo mi zależy na Waszej opinii.:)

Gość mabara001
Kochane Panie,proszę pomóżcie i podzielcie sie swymi opiniami na temat Lipofillingu,przecież,któraś,gdzieś tam go przeprowadzała? Proszę!!!

czesc, nie moge ci pomoc duzo o tym czytalam, sa rozne metody niektore trwale niektore nie. ciekawa jestem czy przeprowadzilas zabieg, u kogo, za ile i czy jestes zadowolona z efektow bede ci strasznie wdzieczna za odpowiedz, jak nie moze chcialabys sie wybrac do czech jest tam fantastyczny doktor moze zrobimy sobie zabieg razem?

Gość mabara001
Bardzo dobra myśl,podobno w Czechach,jest o wiele taniej - z jakiego regionu Ty pochodzisz, ja z kujawsko-pomorskiego. Napisz o jakiego lekarza chodzi i jak załatwia się wszystkie związane z tym sprawy oraz nocleg.Pozdrawiam.