Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie będę się podpisywał

Proszę wejdźcie

Polecane posty

Ja to muszę być beznadziejny. 4 lata temu chciałem zostać w swoim mieście bo tu była ona. od 2 lat bardzo chcę sie przeprowadzić na 2 gi koniec pl ale w mojej branzy nie moge znaleśc zatrudnienia. Za to mogę jechać w kazdej chwili na rozmowę do dużej korporacji do mojej mieściny. Przeprowadzić sie chciałem bo tam miały być studia w tamtym nie otworzyli w tym brak naboru. I kierunku nie ma chyba ze nad może. No i dodatkowo jest bliska mi osoba. Ale jest 2 razy starsza. Ma racje że mogła by być moją matką. Trochę tęsknię za tą 1 miłością. Na tą starszą mam dużą ochotę. Jestem prawiczkiem duzo gadania po prostu nie chciałem. Z tą obecną miłością tez moglem i nie zrobilem tego. Ale no.. kochał bym się z nią :) Lubie ją jest fajną kobietą. Słodką idealną matką. Co byście zrobili????? Pojebać studia ??

ale napieprzyłem, sam nie wiem o co mi chodzi

NO TO PROŚCIEJ. 1 miłość skończyłem średnią i nie chciałem się wyprowadzić bo chcę być z nią. Ona mnie pojebała a ja zrobiłem licencjat z głupiego kierunku. 2ga miłość to 20 lat starsza kobieta. Tu gdzie mieszka właśnie miałem studiować gdyby nie tamta. Tzn nie do końca no ale rejon. Szukam na ten rejon pracy już dłuuuugo. A dosałem ofertę pracy w swoim województwie a nie u niej. Wiec nie zrobię studiów i nie będę z nią. WYSTARZACJACO PROSTE I co byście zrobili

Moja rada jest taka: 1. Bierz starszą 2. Kup motor za pieniądze wyłudzone od starszej 3. rwij młode dupy na motor 4. Znajdź sobie pracę, facet bez pracy jest jak baba bez makijażu

Praca to nie problem. Jestem specjalista w branży tylko że w tej branży w całej polsce jest ok 400 osób. I do jej województwa brak. No a pojawiła się propozycja z naprawdę dużej korporacji. Nie jeden z 4 potentatów rynku no ale pierwsza 10 polski. Po prostu ona jest dobrą kobietą. Chciałbym być z nią. Chciałbym lizać jej myszkę całymi dniami. Ale boje sie co za 10 15 lat. Ona będzie na emeryturze. A ja będę przed 40. NO I CHCIAŁBYM MIEĆ TE JEBANE STUDIA

A jakaś kobieta by się może wypowiedziała

Gość ga a l anonim
proszę odpowiedzcie