Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Winterborn77

Czy duzo zjadlam??

Polecane posty

sniadanie: 2 kromki chleba,plater sera,3 platerki pomidorka obiad: w malej miseczce barszczyk z ziemniakami podwieczorek: cala tabliczka czekolady napoj energetyczny kolacja: pol pomidora,plasterek i pol platerka sera zoltego,2 kromki chleba no i jeszcze pozniej platki fitella:D a picia pilam tak ze 8 szklanek

Gość a po pierona
ta czekolada?

Gość wszystko ok,
tylko powiedz, jak zjadłaś napój energetyczny :)

Gość Luuufa
Gdybym ja tyle jadła to ważyłabym chyba ze 100 kilo :P Jakie masz BMI?

Gość Yachu Chrystman
załącz zdjęcie kupy

Gość roobsson
ja wczoraj przesadziłem z czekoladą i dzisiaj z rana musiałem jechać na ostry dyżur do szpitala bo tak mnie brzuch nap..:O na szczescie skończyło się tylko na mega zaparciu szczerze nie polecam gorzkiej 60% z ... jedzenie pomidorów w zimie które nie mają wogóle smaku jest fajne? :O

roobson nie prawda! u mnie wlasnie w sklepie sa przepyszne pomidory,inaczej bym nie kupywala.Slodkie bardzo,duze,bardzo ladne.

Gość roobsson
z pod foli z hiszpańskiej Almerii? nikt mnie nie przekona że o tej porze są smaczne pomidory dojrzałe w słońcu. Poza tym o gustach się nie dyskutuje skoro tak piszesz to Ci wierze ;)

roobsson nie wiadomo skad,ale sa slodkie i to wazne ze mi smakuja.Ale chyba wydaje sie ze brakowalo mi jakiego owoca dzis;D AAA DAJE DO WODY JESZE CYTRYNE. NO I BRAKUJE SZYNKI

Gość roobsson
a ta picia ze 8 szklanek to pewnie cola?;) a ja zjadłem dziś tylko 1 bułke z szynką poważnie

roobsson bardzo malo,az niemozliwe. A picie to nie zadna kola,coca coli nie lubie ! Woda z cytryna+1 napoj energetyczny:) Nie pije kawy,herbat,ewentualnie od czasu do czasu skusze się na małe cappuccino w filiżance.I cholernie szaleje za herbata zielona,ale dzis nie plam bo sie skonczyla.

Gość roobsson
napój energetyczny i to z Lidla? :O jaja sobie robisz? tak 77 to rocznik?:)