Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona_

moge byc w ciazy?

Polecane posty

Gość zaniepokojona_

wiem jestem glupia, mialam sex, z facetem ktory okazal sie kompletnym frajerem, byl strasznie nachalny, macalismy sie i mu mowilam ze nie chce sexu, bo sie boje ciazy, ale ze bylam w spodniczce, nie wiem kiedy wszedl we mnie:O:O bylam troche pijana, moze tez dlatego nie umialam nad tym zapanowac:O:O do tego skonczyl po kilku pchnieciach :( skonczyl poza mna, tak powiedzial, wiec nie wiem na 100%. To byl ost dzien okresu. Cykl mam 28 dniowy, choc czasami co 3 mies zdarza sie jakas anomalia i wystepuje po 24 dniach. Powiedzcie mi czy moge byc w ciazy? Bo jak sobie pomysle ze zmarnowalam sobie zycie przez tego dupka, to chyba sie zabije

Gość zaniepokojona_
prosze powiedzcie cos najlepiej kobiety znajace cykl miesiaczkowy, doswiadczone w tym temacie

Gość bukkake_
Skoro zdarzaja Ci się cyle 24 dniowe, to biorąc pod uwagę, że plemniki potrafią przezyc kilka dni...to ciąża jest możliwa. Krótszy cykl oznacza, że owulacja jest wczesniej, najczęściej u danej kobiety, faza lutealna (od owulacji do miesiączki) jest stała (+/-1 dzień), to owulacja się przesuwa...

Gość sillia
każdy stosunek może skończyć się ciążą. Co do twojej sytuacji nie ważne jest że w ostatni dzień okresu ale ważne jest który to dzień cyklu. Plemniki mogą przeżyć w drogach rodnych kobiety 3 do 5 dni, z tym że te 5 dni to mało kiedy się zdarza. Jeśli nie obserwujesz objawów to za bardzo nie można powiedzieć nic o twoich dniach płodnych.

Gość gghjgjgj
tak jak wyzej, wazne jest w ktorym dniu cyklu to bylo ,pierwszy dzien cyklu zaczyna sie od pierwszego dnia krwawienia

Gość zaniepokojona_
stosunek odbyl sie w 5 dniu cyklu dostalam teraz okres, ale z moich obliczen wynika ze 2 dni wczesniej wiec jestem spokojna podobno kobiety ktore okresuja w ciazy to rzadkosc i maja jakies anomalie hormonalne

Gość kaaala
kochana zrób test i będziesz spokojna;)