Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niefaaaajnienie

jestesm nieszczesliwa i pije

Polecane posty

Gość dfhugihihihg
Nie bedziesz szczesliwa dlatego, ze cos osiagniesz. Szczesliwym czlowiekiem jest sie niezaleznie od tego, co jest na zewnatrz, nie dlatego , ze cos mnamy itp. Oczywiscie takie rzeczy przynosza radosc i satysfakcje ale to nie jest podstawa.

Gość niefaaaajnienie
mąż Ci mówi,że jesteś egoistką? Bo dbasz o siebie? Ja sobie dogadzam ;) piję i jem lody ;) egoistka bys byla jakbys stawiala swoje potrzeby na 1 miejscu i realizowala je kosztem rodziny itd. A na pewno tak nie jest, nie ma co sie umartwiac. Trzeba miec choc przyjemnosc z zycia. o wlasnie przyjemnosc mnie cieszy. Dlatego mnostwo jem. Jem, jem ;) jedzenie jest fenomenalne. Coraz i to inne, jeden skladnik i potrawa nabiera nowych smakow. Jedzenie- wielkie tak ;)

Gość dfhugihihihg
Juz sie nie bede wymadrzac...

Gość niefaaaajnienie
u psychiatry nie bylam. Psychologow atakuje i mnie wypraszaja ;p slownie atakuje. naigrywam sie. czesto wiem co zaraz odpowiedza. sa tacy przewidywalni. Proszkow nie chce. Proszki, alkohol. Co za roznica. To i to znieczulacz. jak sobie dogadzam- spie ile chce, jem co chce i wszelkie inne przyjemnosci dostepne dla czlowieka na tym padole łez, to pozniej mam ogromne wyrzuty sumienia, ze jestem takim prymitywem. Spac, zrec, sra..

Gość niefaaaajnienie
dfhu... nie wymądrzasz się ;) wiesz i ja dlatego nie chce wyjsc za maz i miec dzieci. Bo obawiam sie, ze ze swoja natura nawet to by mnie nie cieszylo, dzieci, maz. I bylabym nieszczesliwa i unieszczesliwilabym reszte

Gość dfhugihihihg
A czemu nie chcesz proszkow?

Gość niefaaaajnienie
bo uwazam, ze otepiaja. Ponadto nie do konca wiadomo jak to dziala.

Gość 23 latkaaa
przyjechałaś ze wsi do miasta na studia i to sięzaczęło?

Gość dfhugihihihg
Masz skypa? Jezeli chcesz, to jutro moglabym z toba pogadac. Pisanie jest do dupy szczerze mowiac

Gość niefaaaajnienie
nie ;) jestem z miasta ;) ze stolicy wlasciwie. swiata kawal widzialam ;) to zawsze bylo ;) picie sie zaczelo teraz

Gość niefaaaajnienie
mam ale nie wiem czy chce go podawac tak tu na forum, moze gg lepiej? bo skypa maja wszyscy moi znajomi i nie chcialabym zeby pozniej ktos sobie robil ze mnie jaja jesi ktos jeszcze bedzie czytal ten watek

Gość dfhugihihihg
Mnie nic nie otepia. Jezeli z jakiegos powodu moj organizm ma za malo serotoniny i przez taka banalna rzecz moje zycie jest do niczego, to wole lyknac rano te tabletke (ktora wiem co robi) i czuc sie normalnie. A wczesniej zmarnowalam kilka dobrych lat, bo tez nie wybralam sie do lekarza. Im wczesniej (jezeli w ogole) sie obudzisz, tym lepiej dla ciebie. Raz juz pisalam: zycie jest jedno i z kazdym dniem przed nami go mniej.

Gość dfhugihihihg
Ja gg nie uzywam. Zastanawiam sie jak to rozwiazac, bo swoich namiarow twz nie chce zostawiac

Gość niefaaaajnienie
no wlasnie. Naprawde pomagaja Ci te tabletki? W sumie jakby pomoglo to byloby super

Gość dfhugihihihg
Poczekaj chwilke, zaloze sobie jakis nowy email i ci podam. Tak bedzie najlepiej. A jutro zainstaluje sobie gg, albo podam ci przez email namiar na skajpa. Co ty na to?

Gość dfhugihihihg
Serio pomagaja. Sama siebie nie poznaje, a w sumie biore niedlugo. No, za chwile bede, ide zalozyc ten email

Gość niefaaaajnienie
super,ok

Gość dfhugihihihg
Jestes tam?

Gość dfhugihihihg
Jak juz bedziesz miala ten email, to moze to usune, nie chce dostac tam jakis glupot oprocz emaila od ciebie

Gość dfhugihihihg
hej hej

Gość niefaaaajnienie
jestem ;) juz Ci piszę :)

Gość dfhugihihihg
Juz myslalam, ze poszlas pic ;-) Ja tez mam ochote na wino jeszcze dzisiaj ;-) Ale tylko kieliszek :-)

Gość niefaaaajnienie
mam ogromną ochotę ;) ale się powstrzymuję ;) póki co umówiłam się na jutro. Jutro bede nieprzytomna ;)