Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WysokaNati

Za wysoka :(

Polecane posty

Gość WysokaNati

NIENAWIDZĘ mojego wzrostu!Marzą mi się takie 12-13-cm szpilki ale nie mogę w nich chodzić bo ile ja bym miała już wzrostu!Mam 1,74cm :(.A +szpilki to wzrost jakiegoś babochłopa a nie kobiety :(.Ja pier****!!!!!!!!1Zrobię sobię operację skrócenia uda i łydki o 4,5 cm i będę niższa o te 9 cm.Chyba umarłabym ze szczęścia!Mam faceta 1,80cm (nie chcę go zmieniać!) a czułabym się MEGA niekomfortowo będąc wyższą od niego :/.Odkąd mam 16 lat marzę aby być niższą...A nie zawsze w płaskich butach... :(

Gość moja kolezanka tez tyle ma
i jakos nosi szpilki i fajnie wyglada....zreszta klilka moich koelzanke jets nawet wyzsza i fjanie wygladaja...

Gość JACA74____
bardzo lubie takie laski jak ty - wysokie. nie jebane karlice takie po 150 cm i często jeszcze zapasione. może dlatego że mam 188 cm wzrostu. ale możesz po mojemu się spoko bujać w szpilach. powaga.

Gość WysokaNati
A ile mają cm wzrostu?

Gość GenezaMola
Sam mam 196 i uważam że wysokie dziewczyny są fajniejsze

Gość Malia91
ojejku to normalny wzrost ja mam 170 cm i chodzę w szpilkach 12 cm w których mam 180 cm (bo szpilki podwyższają o ok. 3/4 swej wysokości) i się nie przejmuje ! Ciesz się, że nie jesteś sparaliżowana, że masz obie nogi, ręce, że nie masz poparzeń na twarzy i że nie masz 180 cm albo 185 cm! pozdrawiam.

Gość JACA74____
nigdy bym się nie pokazał na mieście czy na parafi nawet z laską taką co ma 160 cm np. - bo to karlica jest jakaś niedorozwinięta. wszystkie laski co z nimi byłem były wysokie i szczupłe - no bez przesady nie tak że kręgowiec czy żebra widać - ale nie lubię krępych suk. taki już jestem i nic z tym nie można zrobić.

Gość Malia91
kjdkff aakurat dobrze powiedziałam, skoro dla autorki aż tak ważny jest wzrost wiec jej pisze niech się cieszy że nie ma 180cm!!!!! tak jak pisze dziewczynom ważącym 60 kg uważającym się za grube że dobrze że nei ważą 70 kg! boże co za ludzie rady żadnej nie udzielą, tylko się dopierdalają :O

Gość dziś na pomarańczowo
moim zdaniem w szpilkach wyglądają dobrze wszystkie zgrabne, eleganckie i zadbane kobiety, niezależnie od wzrostu. czy ma 160 czy 180 cm, jeśli spełnia powyższe wymagania, to nie ma możliwości, żeby źle wyglądała. może się podobać mniej, bardziej lub wcale, ale na pewno nie będzie obiektem głupich komentarzy.

Gość WysokaNati
Ja bez butów na obcasie czuję się wysoka-wyższa od 90% ludzi mijających codziennie.A +szpilki to już wogóle :/

Gość WysokaNati
Chcę być niższa :((