Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziaram

Styl na starość.

Polecane posty

zepsula mi sie klawiatura. Widzisz na pasku na dole zegarek? Po lewej stronie tego zegarka masz znaczek PL kliknij na niego. Rozwinie ci się pasek: PL polski (Polska) PL polski(programisty) klikasz na programisty i to wszystko. Jeśli nie zadziała-reset kompa, powinno wrócić do normalności

Gość zepsula mi sie klawiatura
zobaczymy teraz

Gość ja juz jestem stara i powiem
ja mowiac szczerze lekarstw prawie nie uzywam, ale tez nigdy nie uzywalam. Owszem, prawie wszyscy znajomi maja problemy z kregosłupem mniejsze czy wieksze - to boli, ale mozen sobie radzic gimnastyką. Nigdy w zyciu sie czulam sie samotna, a teraz, gdy mam wecej czasu - szczególnie - po prostu z wiekeim ma sie coraz wiecej znajomych - no i sa - imprezy z kolegami ze studiow, z liceum, z podstawowki, z pracy, z wyjazdow takich, innych ,z polski, ze swiata , z mamami innych dzici, z roznych dzilanosci. Wciąz nowych ludzi, bo z wiekiem mam o wiele wieksza latwosc w nawiazywaniu kontaktow, kiedys bylam bardzo niesmiala i balam sie zagadac, teraz bez kompleksow, chode na rozne kursy, dzialam spolecznie, mam poza tym zawod, w ktorym moge byc tworcza takze na emeryturze. Moge - ale nie niczego musze - i to jest fajne. Mozna nadrobic tyle zaleglosci, poczytac, dowiedziec sie, nauczyc, pobawic, poogladac. fakt,ze czasem sie nie chce, bo sie sporo widzilao i czlowiek sie robi troche wybredny:)

Zaskoczony jestem tym zachowaniem kompa,nigdy mi się przy kasprze tego nie robiło.Teraz mam darmowego i co chwila muli mi.:(

Gość madziaram
Fajnie że jest w tym coś pozytywnego :) Może nie będzie jednak tak źle

Jak się ma zdrowie tylko żyć sobie dalej.Też czuje sie młodo chociaż dzieci dorosłe są.

Z ubiorem nie ma problemu ,chodzę tak jak mi wygodnie,co nie było,do pomyślenia 20 lat temu.

Gość poneopnd
ja nie chce dozyc 60 najchetniej po 45 juz bym sie zawinela mam 25 lat a zyje jak emerytka

z tym,ze jednak zawsze trzeba zwracac uwage na mode- najgorzej nosic ubrania , fryzury i makijaz z okresu "dawnej swietnosci" wyglada sie wtedy jak dzidzia-piernik. Na szczęscie dzieci sa szczere i gdy trzeba - krytyczne.

Gość poneopnd
bo mam pare chorob ktore malo kto ma w moim wieku raczej dziadki i ogolnie pesymistka ze mnie

Gość poneopnd
ogolnie jestem nieszczesliwa

poneopnd-- nie przesadzaj.Ufność że sie z tego wyjdzie to połowa sukcesu.Inaczej będziesz stale zdołowana i samopoczucie gorsze.

Gość poneopnd
od 15 roku jesem wciaz zdolowana biore 10 tabletek dziennie a nie mam 30 stki nawet hehe apropos brania lekow

podstawa- to cwiczyc umysl, byc na biezaco z zyciem, interesowac sie swiatem i ludzmi, nie myslec o sobie. Moja znajoma jest pod 90tke - zyje pelnia zycia, jasne, sily fizyczne nie te, ale towarzysko nie do zdarcia, ciagna do niej znajomi w kazdym wieku - od 20latkow do jej rowiesnikow- zawsze ciekawe dyskusje, wiele tolerancji, przy tym wiedza, dobry humor i dystans do siebie.

Gość poneopnd
no brak mi serca;p

parufka!-- ta stopka po rosyjsku czy bułgarsku.Albo z języków byłej Jugosławii??

duch - nigdy nie mialam czarnego nicka, a o co chodzi?

Gość poneopnd
duchu wiem nie chce miec nikogo nie bede zawracac mu glowy chorym balastem

ja juz jestem stara i powiem-- sądziłem ,ze jesteś długo tutaj i obawiasz się"napaści" tych mlokosów :Dlubią dokopywać.:D

poneopnd-- za bardzo rozgoryczona jesteś.A poznaj w kręgu takiego co ma podobne dolegliwośći i będzie Cię rozumiał.

duch cafe. To po rosyjsku:) Jestem kierowcą międzynarodowym i to pytanie, najczęściej słyszę od klientów, którzy czekają na towar, który wiozę :)

Gość poneopnd
znam kilku takich jak ja podobnie rozgorczeni zyciem choroba bolem zmaganiem sie z cholerna sluzba zdrowia niektorzy na wozkach inni o kulach inni w miare jeszcze ogolnie nie znam wesolego zadnego