Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katrina12345

CZY SĄ FACECI KTORZY NIE ZDRADZAJĄ>?

Polecane posty

Gość kuna...
Facet moze miec okazje i nie zdradzi.Wszystko zalezy od tego czy szanuje siebie i partnerke.Musi byuc dowartosciowany i dojzaly emocjonalnie. Moj pracuje z wieloma ladnymi mlodymi kobietami, sam jest bardzo atrakcyjnym mezczyzna ale daje glowe ze nigdy nie przyszlo mu na mysl zeby mnie zdradzic a jestesmy juz ze soba 4 lata

Gość kicia2
ciekawe gdzie takich szukać?

Gość hłopak 123
są tacy ale zwykle nie są atrakcyjni w sensie charakteru dla dzisiejszych kobiet bo to faceci których kobieta łatwo może wziąć pod obcas ;-)

Gość chłopak 123
są tacy ale zwykle nie są atrakcyjni w sensie charakteru dla dzisiejszych kobiet bo to faceci których kobieta łatwo może wziąć pod obcas ;-)

Gość do kuna
obys głowy nie straciła :)

Gość Mam kurwiki w oczach
Mam nadzieje że tacy istnieją bo jeśli nie to zostane starą panną. A jeśli istnieją tacy wierni to jak ich rozpoznać?

Gość sjhskjadjkabx
oczywiście, że istnieją, powiedziałbym, że niemało, a kierują się głową nie f.utem właśnie po tym takiego rozpoznasz, jeśli mu bedzie na tobie zależało to nie będzie chciał od razu wskakiwać do łóżka, a ty przez ten czas zobaczysz, czy ma zdrowy rozsądek

Gość oczywiście że są tacy ale oni
są nudni i za mili, a przeciez kobiety takich nie chca.

Gość aaaslam
Katrina12345 zmien leki

Gość żonkoś18lat
jasne, że są Zdradzają ci, którzy nie kochają swoich partnerek.

Gość bollllf
te, które mówią tu że nie ma porządnych facetów to zwykłe szmaciane sprzedajne lachony pozdrawiam wypłata będzie jutro

Gość clown and balloons_
co za dyskryminujący temat :/ widać, że autora tematu nie wie co to jest dyskryminacja (a też nigdzie nie udowodniono, że to mężczyźni zdradzają częścieej)

Gość moim zdaniem..................
Nie zdradzaja tyko prawiczki. Jedynie sie całuja z innymi laskami ale sexsu nie ma

Gość lek
To naprawdę cieszy Panowie,że jeszcze tacy są !!!To bardzo ważne dla nas Żon ;)

Gość Katrina12345
do aaaslam- mi leki nie są potrzebne ale tobie napewno!lecz wątpie czy tobie jakiekolwiek pomogą....

Gość Katrina12345
.

Gość satacyfaceci
Sa tacy. Ja swojej dziewczyny bym nie dradzil. Bo jesli kogos kochasz a nie jestes bo nie wiem musisz byc to taka osobe zdradzisz. Ja jestem zakochany bez wzajemnosci i mimo wszystko nie zdradzam chociaz bol ze ta osoba mnie nie kocha jest okropny. I nie trwa to tydzien czy miesiac tylko dluzej.........( Wierz mi sa tacy faceci ktorzy kochaja a nie sa tylko po to zeby byc z pierwsza lepsza dziewczyna. Kiedys moze bym powiedzial ze nie ma do momentu kiedy sie zakochalem teraz nic sie nie liczy tylko ona i caly czas o nie mysle.............

Gość faciooo
Ja kiedyś byłem w porządku, żadnych zdrad, żadnych flirtów z innymi jeśli mam kobietę. Ale dwie moje byłe skutecznie mnie z tych ideałów wyleczyły. No bo co mi z tego, że ja jestem kobiecie wierny, jeśli ona bzyka się z innymi. Od tamtej pory nie mam już jakichś większych oporów przez zdradzaniem. Poza tym po co się męczyć całe życie z jedną kobietą, trzeba próbować różnych.

Gość Katrina12345
do faciooo-żone też będziesz zdradzał?

Gość satacyfaceci
No jesli by kobieta mnie zradzila to bym jej tego nie wybaczyl ale jesli jest ktos zakochany w dziewczynie, chlopaku i taka osoba zdradzi to nie wiem jak ja bym sobie z tym poradzil. Napewno zycie by stracilo sens i ...........

Gość gdgdgdggdgdgdgdgd
facioo,popełniasz elementarny błąd w tym wszystkim. A dlaczego zakładasz,że kolejne kobiety będą jak Twoje byłe?? Może masz taki gust,że wybierasz niewłaściwe?? Ale co będzie jak trafisz na dobrą i wierną a ją zdradzisz i zranisz?? Ma to sens?? Jest takie ryzyko,a to niesprawiedliwe żeby cierpiał ktoś niewinny przez dwie wredne suki i zagubionego faceta. Jak masz tak skrzywione myślenie to udaj się na terapię albo nigdy nie wchodź w związki i nic nie obiecuj. Bo po co takie zakłamane związki,oparte na mszczeniu się za przeszłość. To porażka. Próbowac różnych to sobie można ale jak sie nikomu nie obiecało wiernośći i stałości. Szalej do woli ale nie rań nikogo. W końcu po co się męczyć z jedną kobietą..i po co tą jedną kobietę męczyć zdradami..

Gość Katrina12345
do gdgdgdggdgdgdgdgd- masz racje;) popieram to co napisałaś...

Gość fghjklm
co za glupie pytanie. roznie to bywa. a sa kobiety ktore nie zdradzaja? ja nie zdradzam a reszta mnie nie obchodzi. nie macie innych problemow? jeden zdradza drugi nie. zalezy od czlowieka ludzie

Gość Katrina12345
do fghjklm -jak masz problem to zmykaj ....

Gość fghjklm
Katrina12345 . nie mam problemu. al co za pytanie. no glupie pytanie. to tak jak by pytac. czy chleb jest lepszy od buleczek na sniadanie :)

Gość gdgdgdggdgdgdgdgd
Jeszcze jedno. Nie jest Ci źle z myslą że się..poddałeś?? Przez jakieś durne baby?? To co z Ciebie za mężczyzna jest?? Nie zaprzeczaj,zmieniłeś się pod ich wpływem,złamał się Twój charakter. A skoro tak to jestem zdania że w głębi duszy nadal pragniesz miłości,tak jak wcześniej. Tylko boisz sie jej teraz,chcesz być inny bo myslisz że tak będzie lepiej. Błąd,nie będziesz szczęs;iwy ale jeszcze bardziej sie pogubisz.

Gość internistycznosiowiec
pol na pol tyle samo kobiet co facetow zdradza

Gość satacyfaceci
Tylko ze ci co zdradaja nigdy tak naprawde nie kochaja. Ja jestem zakochany niestety bez wzajemniosci i co i mecze sie z tym wszystkim caly czas o niej mysle nie mam sensu zyc a tacy co zdradzaja maja takie problemy jak ja ?????

Gość mendryk romek
glupie gadanie ze bym zdrady nie wybaczyl. latwo mowic. bo jak sie kogos kocha to co? zostawic tak? stracic milosc swojego zycia? a pozniej cierpiec z tesknoty. ja tez mowie ze bym nie wybaczyl ale trudbo tak mowic. bo jsli ktos bardzo kocha to nie wybaczy ale pozniej nie bedzie potrafil zec bez tej osoby wiec i tak bedzie nieszczesliwy. ja bym zrobil tak. sprobowalbym jeszcze rza ale jesli bylo by ciezko zapomniec no to po jakims czasie bym odszedl. ale bym sprobowal

Gość gdgdgdggdgdgdgdgd
cóż,są tacy co twierdzą że kochają..chociaż myśle że nie wiedzą co to tak naprawde znaczy. Są i tacy co uważają że wymaganie wierności to egoizm...naprawde nie masz żadnej szansy by ją zdobyć?? Kurcze ja bym tak chciała by ktoś szlachetny mnie pokochał z wzajemnością,a tu baba nie zwraca uwagi na taki kochający ją skarb...pocieszę Cię że kiedyś Ci przejdzie,bo nieoddana miłość jednostronna zwiędnie w końcu..i może wtedy sie zakochasz z wzajemnością