Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grzankaaa2

Mam problem ze sobą.

Polecane posty

Gość grzankaaa2

Byłam z chłopakiem prawie 2 lata. To był mój pierwszy poważny związek. Mimo tego mamy ze sobą kontakt. Zerwałam z nim, bo będąc z nim myślałam o innych chłopakach, może inaczej, lubiłam jak się mną interesowali i bałam się, że w końcu go zdradzę, że chyba go nie kocham, jak mam takie podejście, że go oszukuje. Z resztą dużo się kłóciliśmy ostatnio.. Jakiś czas po zerwaniu poszłam na kilka imprez i miałam ochotę odreagować, , strasznie mnie kręci jak faceci się mną interesują. Skończyło się na spaniu przytuloną do kumpla i w sumie trochę mnie to kręciło, że on się zainteresował. Czuję się strasznie, mam wyrzuty sumienia wobec mojego chłopaka, to moje myślenie. Nie wierzę że tak myślę, że staje się taką suką, nie wiem, co się ze mną dzieje :( Teraz chociaż tylko przytulałam się do kolegi to czuję wyrzuty sumienia, chociaż nie jestem już z moim chłopakiem. Czuję się jak suka. Nie zdradziłabym go napewno, nie jestem taka, długo czekałam z pierwszym razem i nienawidzę dziewczyn, które śpią z kim popadnie, wstyd mi za to myślenie, za tą chęć flirtu, za to że tak mnie kręci jak ktoś mnie podrywa. Nie umiem już nad tym panować. Nie chce tego myślenie, chce być z moim chłopakiem i być w porządku wobec niego, co mam robić? To jest chore :(

Gość grzankaaa2
A on jest taki kochany, a ja jestem taka okropna, nie chce tak robić :(

Gość grzankaaa2
Już mi się odechciewa przez to żyć jak go traktuje, a on o tym nie wie :( Mam wrażenie, że nie umiem kochać tak jak inne dziewczyny, mam cały czas wątpliwości i wyrzuty sumienia, że jestem taka okropna :(

Gość takaprawda
W każdej kobiecie kur.wy dwie trzecie