Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaska9090

oszustwa cyganów

Polecane posty

Gość kaska9090

pracuję w monopolu, jakaś cyganka przyszła z dzieckiem wzięła małą brandy za 6,99zł, i płaci banknotem 200zł no to ja jej wydałam resztę: 193,01... Na co ona, że chciała brandy za 3zł, i że się rozmyśla, i że mam jej oddać 200zł... No to jej daje, ona daje mi moje wydane pieniądze, patrze a tam tylko 93,01... Mówię jej : oddawaj stówę, to zaczęła, że nie ma, że ja jej tyle dałam, po swojemu kląć...Mówię: dawaj bo jak Ci przypierdolę, to Ci ten Romski łeb z karku spadnie... I wiecie co? Oddała bladziara...! Skąd Ci ludzie mają takie pomysły?!?! Wszystko działo się tak szybko...nawet nie wiedziałam kiedy tą stówę wzięła..a gdybym nie spojrzała byłabym w plecy. Won! w życiu już nie obsłużę roma który będzie chciał płacić 200złotymi Do dzisiaj nie miałam uprzedzeń do innych nacji - w tej chwili uważam ( może i sterotypowo ) - Romowie to złodziecie, "prawdziwe cygany"

Gość głuupi roboooot
ja już za próbe oszustwa bym jej najebała żeby miala nauczkę na przysłość

Gość Wacław IV waza
NIestety to prawda. Dzieci żal. Współczuję Słowakom, którzy tego robactwa mają chyba z 10%.

Gość kaska9090
A potem bym się użerała z debilami kolejne miesiące, to są pojebusy! Nie wieźmie się taka do normalnej roboty tylko lody lepi...jebać ich!

Gość Wacław IV waza
W takim wypadku należy zawiadomić M.W. Młodzież Wszechpolska. Policji nie wypada się babrać, od tego jest M.W.

Gość głuupi roboooot
powinni być kastrowani i sterylizowani na wjezdzie do PL żeby sie nie plenili bo potem jeszcze socjal pewnie pobierają :O kurwa nie płacą tu podatków a my mamy dłuzej pracować na te nieroby jebane nigdy nie widziałam cygana przy robocie :O

Gość kaska9090
Ale słuchajcie w szoku byłam, że tak potrafią ukraść, że nawet nie wiesz kiedy...i nawet nie robiła zbędnego zamieszania jak to zawsze się słyszy...stała koło mnie - a ja tego nie widziałam!!! to mnie dziwi JAK?!

Gość kotka74-81
heh ..i nigdy nie zobaczysz ........upssss masakra to

Gość kotka74-81
mi tak portfel yajeb.............

Gość głuupi roboooot
no skoro była z dzieckiem to może jej pomogło

Gość kaska9090
a jak to się stało?

Gość kaska9090
ten dzieciak w lody patrzał jak w obrazek, jakby mógł to by je przez szybę zjadł..wszystkie naraz;/

Gość kotka74-81
..na masowej imprzie kupowalam cura popcorn..... ktos na mnie wpadl.... i dupa

Gość kaska9090
i powiedz mi JAK do cholery jasnej oni to robią że nie wiesz jak co i gdzie? w kilka sekund zwiną Ci tyle kasy, co się przez całe życie dorabiasz!

Gość Wacław IV waza
W genach mają złodziejstwo , tak jak Ty dobroć i mądrość. To są podludzie. Na porządku dziennym są oszustwa typu "na zepsute auto", sprzedawanie podrabianych pił motorowych w oszukańczy sposób. Taki czarny gnój sprzedaje Ci okazyjnie piłę np za 200zł, a potem się zaraz okazuje że coś z niej wymontował i możesz to dokupić za drugie 200.

Gość kaska9090
o tym to nie słyszałam... niby tylko romowie, zwykli cyganie, ale w gruncie rzeczy to inteligentni ludzie, mnie by np. takie wałki do głowy nie przyszły...

Gość głuupi roboooot
najlepiej trzymac sie od nich z daleka ewentualnie karać przy możliwych okazjach to sie im odechce do Polski...niech do Rosji wypierdalaja mnie jako dziecko...tak miałam z 5 lat i jakaś mała szmata mi sie zaczęła dopieac do plecaczka żeby coś ukraść :O na szczescie babcia złapała ją za reke nie pamietam co bylo dalej...:O

Gość kaska9090
moją ś.p babcię okradli cyganie, w numerze "na ciężarną" Chciała szklankę wody - w ten czas, też nie wiadomo jak druga ojebała babci pół chaty (złoto, ZASTAWĘ, srebrne sztućce, pieniądze)

Gość kaska9090
ale swoją drogą, potrafią też uśpić czujność sprzedawcy, takiego bardziej nieogarniętego - sądzę że by walnęła na tą 100... 5 sklepów na dzień i dniówka jak się patrzy...

Gość Wacław IV waza
W czasie drugiej wojny ta kwestia została jakoś zupełnie pominięta.

Gość głuupi roboooot
przez te gówna oduczymy się chęci niesienia pomocy! ja bym sie np bała zatrzymac na pustej drodze by komus pomoc... cwaniaczki jebane, a będa kiedys potrzebowac pomocy to juz nikt im nie pomoze!

Gość Wacław IV waza
Na szczęście od ludzi odróżniają się brudnym wyglądem i nie krzyżują z białymi.

Gość głuupi roboooot
to zobacz na Warszawskiej pradze :O ten ciemny motłoch ma troche jasnych kobiet, Polek o tępym wyrazie ryja, zwykle te baby pchaja wózek... tepe lochy

Gość Wacław IV waza
To te same co murzynom dają. Ale to też nasza wina, że gardzimy tępakami i muszą sobie szukać partnerów o podobnym poziomie rozwoju. Trzeba to posuwać dla porządku.

Gość kaska9090
To czy są brudni, czy zieloni w fioletowe gwiazdki, to szczerze powiedziawszy mi wisi, wisi mi też to że mówią i zachowują się " po swojemu", wisi mi ich kultura i poglądy. Ale żaden Rom, Polak, Rosjanin, czy Anglik nie będzie mi lepił lodów na sklepie w którym pracuje, bo jeszcze raz i dupsko skopie w ferworze odzyskania stówy|:) Generalnie intrygują strasznie, mogli by tą swoją inteligencję wykorzystać w bardziej pożyteczny sposób

Gość hms petardddl,,
"lepił lody" ? co to znaczy i w jakiej wsi sie tak mówi?

Gość kaska9090
kręcił wałki, oszukiwał - inaczej - moje prywatne określenie

Gość Wacław IV waza
od kiedy złodziejstwo jest zaliczane co cnót na równi z inteligencją? Przyłączam się do pytania w jakiej wsi się tak uważa?

Gość kaska9090
jakby to w poście było najważniejsze - mieszkam w Szczecinie - takiej dużej wsi:)

Gość Wacław IV waza
A tam nie ma M.W ?