Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezsenność w wielkim mieście

1234 1235 1236 1237.....

Polecane posty

Zaczynam się martwić...znowu spałam...a rano obudziłam się taka...dobrze że jest grawitacja inaczej unosiłabym się nad ziemią...cudowne uczucie...lekkość i radość...już nie pamiętam kiedy... Pozdrawiam Bezsennych

Dzień dobry w ten dżdżysty poranek! @Ty to jesteś 2012 Czemu sen Cię martwi? Sen jest dobry. Sen to ukojenie, sen to odmienny stan świadomości. Mózg układa sobie wrażenia dnia. Ludzie którzy zapadają na chroniczną bezsenność umierają w ciągu roku. Sen to magia i ja tą magię kocham :) Dla wszystkich - Don't Worry be Happy McFaerrina - coś co zawsze mnie rozpromienia jeszcze bardziej -> http://www.youtube.com/watch?v=d-diB65scQU&ob=av2e

Gość maria kalergis
czemu już nie liczycie?:)

Gość maria kalergis
u mnie nic nie pada

Nie liczymy, bo tu nie o liczenie chodziło a ciekawe asocjacje autorki.

Dzięki, że zaglądacie. Ja też wpadnę na dużej, ale najpierw się porządnie wyśpię:) BEZSENNOŚĆ Przyszła do mnie wczoraj bezsenność. Usiadła na brzegu łóżka. Powiedziała, że tylko na chwilę. Zasiedziała się jednak do rana, malowała niebo w złote, świecące motyle. I wszystko byłoby dobrze, tylko spać mi nie dała. Zaglądała mi ciągle w oczy, w głowie myśli mieszała. Potem spadła z łóżka i tyłek sobie potłukła. Strasznie się nad sobą użalała. I dobrze jej tak! Bo nie dość, ze małpa z niej wredna to jeszcze straszna niezdara. z sieci :)

Gość maria kalergis
Jacek to Ty na tym zdjęciu/?? czy Bartek Katarzyna Waśniewscy ?:D

To nie ja. To jakaś przypadkowa para. Spodobała mi się scena bo byli bardzo w siebie zapatrzeni ...

Gość maria kalergis
Jacek i sam zrobiłeś zdjęcie?

Gość 1251 1252 1253
1254 1255 1256 :)

Bardzo długo zastanawiałam się, czy tu wracać? Lepiej chyba schować wszystko to co czai się w bezsennych nocach do szuflady, wszystkie słowa, wszystkie wiersze. Wystawianie duszy na widok publiczny nie jest najlepszym sposobem by nie powiedzieć Ci ile dla mnie znaczysz. Mogę nie powiedzieć Ci i bez tego:) http://www.youtube.com/watch?v=PHXrwHIzBwM DOBRANOC DO WIDZENIA

Gość maria kalergis
jest ktos dziś/?

Gość maria kalergis
ja już:P

Gość Melancholijniee
Bezsenność to nie przypadłość.. To stan duszy...

Gość maria kalergis
dla mnei to stan przejściowy rzadko go miewam

Gość maria kalergis
właśnie dobranoc:)

Witaj! Widzisz... Bezsenność... Ja cały czas byłem, obserwowałem co się dzieje na Twoim Topicu, nic nie mówiłem... Dlaczego, ja nie chciałem się w żaden sposób uzewnętrzniać... Za dużo emocji we mnie siedzi... Raz pozwoliłem sobie tylko zabrać głos, bo Ktoś mnie wyprowadził z równowagi, choć pewnie nie potrzebnie, czy warto było, pewnie nie... ale z drugiej strony nie cierpię osób, które nie mają swojego zdania... W życiu trzeba być konsekwentnym. A nie takie lelum polelum... Jeszcze się taki nie narodził, co by wszystkim dogodził... Tak jak napisałem, na początku, wiedz, że jest ktoś, komu sprawia przyjemność, to co piszesz... Szkoda, że postanowiłaś schować swoją twórczość do szuflady, mi czytanie jej sprawiało przyjemność, nawet nie wiesz jaką... http://www.youtube.com/watch?v=zPuOb72doic&feature=autoplay&list=AL94UKMTqg-9AEtc3LSdg0s9lp936O19bT&lf=list_related&playnext=15 Mam cichą nadzieję, że jeszcze nacieszę oczy Twoją twórczością... Pozdrawiam serdecznie, Marzenia do spełnienia... P.s. Ze swojej uczciwości nie mam zamiaru się leczyć, w życiu kieruję się zasadami, które mi nie przeszkadzają... Każdego dnia, każdego wieczoru, mogę spojrzeć sobie w oczy i powiedzieć, że przeżyłem dzień z godnością... nikogo nie raniąc... Ja też się w tej chwili uzewnętrzniłem, ale kojarzy mnie tutaj tylko jedna osoba... która czasami tutaj bywa...

Święta...czy to Wielkanoc czy Boże Narodzenie dlaczego pierwsza myśl to samotność...podobne słowo do bezsenność...Wiele lat temu stwierdziłam,że jeżeli nie ma się z kim dzielić radością to radość boli. Jeszcze ciągle lubię święta ale jak długo...? Wiem że to trochę samolubne...a w tym roku dodatkowo tęsknię za TOBĄ...chociaż już wiem że nie chciałabym nie tęsknić...jak nauczyć się znowu żyć bez Ciebie... Pozdrawiam Bezsennych