Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezsenność w wielkim mieście

1234 1235 1236 1237.....

Polecane posty

Gość Dotyk Twojej dłoni
wszyscy bezsenni mnie opuścili? Zostałam sama, znów?

Gość Dotyk Twojej dłoni
no proszę, ktoś jeszcze był:) na dziś chyba wystarczy.

Gość możetakmoże nie
dobry wieczór a może wieczów dobry ? pada i pada i pada ....

Gość ciepła noc
a u mnie jest ciepło, nie pada i idę spać 🖐️

Gość możetakmoże nie
u mnie kapie i kapie i kapie .... ale też idę najwyżej będę liczyć kropelki uderzające o prarapet :) spokojnej nocy :)

Gość możetakmoże nie
hmmm.... mimo szczerych chęci, nie potrafię jakoś zinterpretować niektórych wpisów :):): co to jest c ?? cześć? cicho? ciepło? co sięze mną dzieje ?? haha :):):) ok :) bardzo miłego dnia :)

Gość Dotyk Twojej dłoni
Jeśli chodzi o tajemnicze "c" to ja obstawiam "co wy tutaj wypisujecie do jasnej Anielki" :D

Gość możetakmoże nie
hahah - masz racje :) to ja poproszę o jakiś tekst - bo pomimo poniedziałku dopiero - mój mózg jest w stanie śmierci klinicznej :(

Gość możetakmoże nie
żadnych bezsennych dzisiaj ? u mnie wieje i pada i pada i wieje, można dostać choroby morskiej od tego szumu za oknem :)

Gość a u mnie nie pada :)
ale też jakoś bezsennie

Gość możetakmoże nie
witaj :) to co proponujesz na tę bezsenność ?

Gość możetakmoże nie
numer 1 - szklanka mleka :)

2. wódka

tyle że nie posiadam dzisiaj

1. Muzyka - spokojna piosenka 2. Krzyżówka :D 3. Nudny film 4. Smyranie po plecach i przytulenie przez... :D Mnie to usypia w najgorszych i krytycznych momentach :)

Gość możetakmoże nie
3. nie wódka - wódka jest do innych celów - nie wiesz o tym ?

Gość możetakmoże nie
o smyranie jest ok :) a nawet bardzo ok :) a film chyba sobie zarzuce zaraz jakiś :)

e, ze spirytusem pomyliłaś

Gość możetakmoże nie
nic nie pomyliłam - wódka wprowadza do życia element basniowy ale tylko odpowiednio użyta :)

Gość możetakmoże nie
powodzenia wisienko :)

Gość możetakmoże nie
i dobrej nocy wszystkim :)

Gość możetakmoże nie
że budzik i tak zadzwoni niezależnie od twojego chciejstwa lub niechciejstwa...

Gość możetakmoże nie
Won mi stąd - nick tak samo interesujący jak teksty - napisz coś jeszcze jeśli dopadnie cię bezsseność :) dobrej nocy :)

Więc dopadła mnie.. Jak zła zmora. Powiedziałam : dość. Pół roku na kafe bez czarnego nicku. Stop. Autobus pod oknem, choć środek nocy. Stop. Zmęczenie, ale jeszcze nie senność. Stop. Zrobiłam więc kawę, jakby w środku dnia - skoro nie ma snu, nie ma i nocy. Zyskałam jakoby nową twarz, złożoną z kilku literek. Przecież to forum nie istnieje w realnym świecie. Nie można go dotknąć, jak na przykład drzewa za oknem czy ławki w parku. Nie istnieje, ale my tu jesteśmy. My - albo tych kilka liter, które po nas zostaje, gdy odchodzimy do swoich realnych żyć biegnących równolegle przy granicach komputerów.

I leże tu dalej taka nierealna, miotając się między tematami na ogólnym a erotycznym poprzez przepisy na udany obiad. Jak kochać, jak się kochać i jak ugotować zupę. Czyż życie nie jest proste, gdy się tak tylko o nim czyta ?

Gość możetakmoże nie
mniej więcej tak..... jest proste , ale tylko gdy dotykamy wzrokiem powierzchni monitora :) bo kiedy się zanurzysz głębiej, mgiełka nierealności może się przekształcić w mgłę na wrzosowiskach. Mgłę która nie jest mięciutka i otulająca, a przerażająca i zimna jak nagły powiew wiatru w ciemnym zaułku. Nie wiem czy masz swój koszyczek z doświadczeniami ? ja mam ich już bez liku, stoją równiutko jak armia muchomorów, ustawione pod łóżkiem i czekając na nowych pobratymców. Czasami w którymś koszyczku dochodzi do nagłej kotłowaniny i wtedy muszę wkroczyć - poukładać, poprzestawiać, posegregować. Każde doświadczenie ma swoje miejsce i rangę ważności, każde było widocznie do czegoś potrzebne. Nigdy nie wyrzucam nie potrzebnych wspomnień bo nie wiadomo czy się jeszcze do czegoś nie przydadzą. A ciekawe jest to, że te najbardziej namacalne zbieram w świecie równoległym. Nie wiem dlaczego ? Może jeśli coś oddziałuje tylko na jeden zmysł to jest to oddziaływanie tak znaczne? Skoro już przeszłaś na ciemną stronę mocy wyciągnę dla ciebie jedno doświadczenie Uważaj w tej wędrówce po świecie równoległym , bo najdziwniejsze rzeczy zdarzą się w najmniej spodziewanym momencie . Witaj w moim śnie ja mawiał Fredi Kruger.

Gość możetakmoże nie
ok czarna Pani - lekcja udzielona :):): Bardzo bardzo słonecznej środy i do następnego spotkania :) :) :)