Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezsenność w wielkim mieście

1234 1235 1236 1237.....

Polecane posty

Jakże groteskowo wyglądają te nasze treści w świetle dnia przy dźwiękach ruchliwej ulicy. Moje muchomory zjadam w kolejności alfabetycznej. Każdego nazywam, poznaje, smakuje. Są tym smacznieksze im potężniejsze zatrucia niosą. Mniam mniam. Śmierć nocą nigdy nie była tak arogancko smaczna.

Gość możetakmoże nie
czemu groteskowo? brzmią jak brzmią - one nie są do czytania w dzień po prostu. Dzień rządzi się innymi prawami.

Gość możetakmoże nie
i nie jesdz muchomoró - one są ku przestrodze - żeby nie popełniać nigdy tych samych błędów :) poza tym zastanawiam się nad zamianą rolet na żaluzje :D było by co liczyć skoro i tak gwiazd nie widać

Gość możetakmoże nie
ups...

Gość możetakmoże nie
witaj kochana :) lubie cie :)

Gość możetakmoże nie
wiem że to brzmi może dosyć obcesowo, ale ja mam zawsze pomarańczowe nicki - taka orangina jak to njunia mówi :)

Gość możetakmoże nie
to trudno zdefiniować, czytam cię jak już tu jestem :) chcesz jakiś cytat ? kurcze nie mam siły szukać :):):) logicznie rzecz biorąc, powinnam już spać ale ....

Gość możetakmoże nie
i masz racje Światło nosisz je w sobie Światło nie zgaśnie choćbyś chciał Światło pozwól mi choć jeden raz Tylko jeden raz przy nim znowu ogrzać się

Nie do czytania za dnia.. Jak kajdanki, które podnieca nocą i przeraża za dnia. Cykl przez który przechodzi świadomość. Od przebudzenia do snu poprzez stany pobudzenia i nudy. U mnie panuje dziś bezsmak. Nie czuje emocji, ani barw. Tępo oczekuje snu zmęczona wypoczywaniem. I smutna konkluzja na koniec.. Chciałoby się dziś dłoni, która będzie pieszczotą i spokojem, taką bezpieczną przystanią na czas burzy. Chciałoby się schronić w czyichś ramionach, lecz ranek niesie nowe. Rano nie jest czas.. Nie cieszę się więc nocą, by nie męczyć za dnia. Jest to jakaś cholerna logika, nie sądzicie ? Czuje się dziś megalitycznie stara i przeżarta. Taki mały paradoks - tak jakby ktoś się zapasł na tik tacach

Gość możetakmoże nie
chyba kukulska dzisiaj mnie nie uśpi a tak wogóle to gdybym mogła to wyrwała bym mu krtań gołymi rękami :D dobra ... ulżyło :) no to Grzesiu... http://www.youtube.com/watch?v=Id1Gj0Pitmg

Gość możetakmoże nie
Lady zaczerniona :) @ wzorowa - co to jest autoświatło ?

Gość możetakmoże nie
masz racje - ja to wszystko wiem ale ... ja jestem światełkiem w tunelu dla wielu osób, i zazwyczaj to mi wystarcza - tylko, akurat ostatnio coś tak jakoś nie .. dobra porycze sobie - w końcu jestem kobietą - wolno mi :) :)

Gość możetakmoże nie
wiem - bateryjki mi się wyczerpały z jakiejś dziwnej przyczyny... jutro uzupełnie w najbliższym dyskoncie :D dobrze, że dzisiaj wszystko jest do kupienia

Gość możetakmoże nie
nie - nieskończoność jest nudna - skąd wiadomo co jest nieskończonościa? tylko, że czasami właśnie trzeba postawić przecinek i oddzielić stare od nowego Leady nie można kupić wszystkiego - powiem więcej tego co najważniejsze nie ma w menu :D i już mi lepiej tylko wytre klawiature :D

Gość możetakmoże nie
cholera jasna nie wiem co mnie tak wzieło w środku tygodnia - starzeje się czy jak ?

W menu tylko bajadera.. Przegląd tygodnia, a że promocja, to trzeba brać.

Gość możetakmoże nie
to ja poproesze o dobrą wróżbe jakąś cokolwiek z autowspomaganiem :) :)

Gość możetakmoże nie
nie nie nie nigdy nie bierz byle czego - wszystko albo nic moge ci zrobić - np. cukinie zapiekane w beszamelu z odrobiną pieprzu cytrynowego :P chcesz?

Żadna ze mnie krynica mądrości, ale pewien osobnik stąd ma fajną stopkę: "Nikt nie będzie mi mówił, jak mam żyć, bo nikt za mnie nie umrze". To Twoje życie. Ktoś może mieć na nie wpływ, ale Ty o nim stanowisz :) Godzina duchów się zbliża. Ostatnio nawiedza mnie widmo z przeszlości. Powinnam już zasnąć. Nie chcę Go znowu spotkać. Przynajmniej moja świadomość się Go wystrzega. Dobranoc bezsenni :) 🖐️