Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezsenność w wielkim mieście

1234 1235 1236 1237.....

Polecane posty

Gość możetakmoże nie
dobrej nocy kochana i wpadnij kiedyś jeszcze ..

Gość dobry wieczór :)
dobrze że się kończy ten dzień

Gość możetakmoże nie
nikt nie będzie mi mówił, jak mam żyć, bo nikt za mnie nie umrze... musze to przemyśleć. Stanowie o sobie, realizuje wszystko albo prawie wszystko czego chce, lub moge chcieć .. a może to nie jest to czego tak naprawdę chce - może to jest to czego - jak mi się wydaje - wszyscy ode mnie oczekują ? w codziennym zabieganiu trudno o skupienie - refleksja i czarne myśli przychodzą nocą ... czarne albo szare...

Gość możetakmoże nie
witaj mam nadzieję, że się kończy :( czego oczekujesz po przebudzeniu ?

czasami jednym słowem ktoś nas potrafi zranić i zepsuć kilka dni, więc życzliwości poproszę :)

Gość możetakmoże nie
czasami jedno słowo, może przekreślić wszystko, i to nie prawda, że słowami nie można skrzywdzić -można - masz rację tylko, że słowa służą różnym celom i można ich używać świadomie lub nie świadomie, celowo lub bezcelu żadnego co mogło by spowodować żebyś poczuła się lepiej ? teraz na cwile chociaż ?

Gość bezsenność.
Topik żyje własnym życiem, to dobrze:) A właściwie może waszym życiem, życiem bezsennych... Dla mnie dziś bezsenność to wybór nie przykry przymus. A może przymus tylko mniej przykry? Wszystko wokół jest wyrazistsze nabiera barw, rozpędu i smaku. Taaak, tego mi było trzeba:) http://www.youtube.com/watch?v=NjyYL6HHGS8 DOBRANOC

Gość możetakmoże nie
DOBRANOC bezssenna :) i dobranoc wspomnieniom, rano będzie lżej, łzy są jak woda, oczyszcają i wymazują ziemiste ślady starej kredki w maszej duszy :) chyba policzę wyimaginowane żaluzje - spokojnych snów

nie zmienia to faktu , :(że potrafią ranić dzięki było minęlo jest ok :)

Gość możetakmoże nie
@ dobry wieczór to nie rań jeśli wydaje ci się, że ktoś może być całym twoim światem - to walcz, schowaj do kieszeni głupie poczucie honoru Lady - smacznego :) i smacznych niebieskich chmurek sennych :)

Gość możetakmoże nie
i znowu chce mi się ryczeć - za chwile zrobi się tu jezioro cholera jasna z tymi babami ... jak mówił mój dziadek :(

Gość możetakmoże nie
dobrej nocy

Gość Dotyk Twojej dłoni
Mogę podejść? Mogę Cię dotknąć? Mogę oddychać Twoim zapachem? Pozwól mi, nic Cię to nie kosztuje, a może nawet Ci sie spodoba? Nie ruszaj się - cicho podejdę, oprę głowę na Twoim ramieniu, wtulę twarz w Twoją szyję. Nie ruszaj się. Nic nie mów. Jak chcesz. Możesz mnie przytulić - tyle wystarczy. To nie jest wiele. I tylko o jedno jeszcze Cię poproszę - zostań. Zostań tutaj, nie odchodź nigdzie... ja zostanę. Poczekaj! Czemu wstajesz? Odchodzisz? Nie wierzę... musisz przecież żartować. To jeden z Twoich chorych żartów? Nikomu nie zrobiłabym czegoś takiego. Na pewno nie jesteś do tego zdolny, prawda? Nie... ja wiem, ze zostaniesz, ufam Ci. Nie skrzywdzisz mnie. Nie jesteś tego świadom? Nie szkodzi, że nie wiesz, ze istnieję.

Gość dzień dobry:)
ja nie mogę, nie potrafię, on też tęsknić będę zawsze :( albo :) dobrzze dziadek mówił

Gość możetakmoże nie
dobrze dziadek mówił .... i był miłością taką bez słów i oddaniem takim bez lęku porzucenia i nie miało znaczeia jaką miał minę akurat - każdy ma prawo mieć gorszą chwilę i gorszy dzień.

Gość możetakmoże nie
@ Dotyk twojej dłoni przestań - bo ryczeć mi się chce - napisz coś o kwiatkach albo nie wiem ....

Cieszę się że nie mam (nie pamiętam? ) snów gdy spotka mnie sen. Nie mam nie pamiętam nie boli nie tęsknię chociaż wtedy gdy śpię dlaczego tak rzadko... Co zrobić z pamięcią w pozostałe godziny I z tęsknotą. Nie sprawdza się co z oczu to z serca dlaczego...? Pewnie poprzez zasiedzenie samoistne Pozdrawiam Bezsennych

Gość fisiaks
Czesc wszystkim prosze wysluchajcie i podpowiedzcie,co sie dzieje waszym zdaniemw mojej historii. rok wstecz, kiedy poznalam obecnego ukochanego to moj byly zaczal do mnie wydzwaniac ze mnie kocha. Byla masakra. Ze strachu zeby nie stracic obecnego chlopaka odpisalam do ex, ze kocham go na swoj sposob, ale to juz jest koniec...niech idzie swoja droga, i zycze mu zeby sobie poukladal zycie. ..piszac tutaj w skrocie..no ale wyszlo na jaw i stracilam zaufanie w oczach mojego nowego. Rozstalismy sie pol roku temu raz, drugi az wkoncu 2 miesiace temu zerwal ze mna bo nie potrafi odbudowac zaufania. Z pokora dalam mu odejsc...po 2 tygodniach zaczal do mnie dzwonic..pisac spotykac sie calowac..i znowu sie wycofal..tym razem skrzywdzil mnie. Teraz spotkalam gow ten sam dzien kiedy sie rozstalismy napisal : nie mam na tyle sily zeby to wszystko wymazac i zyc jak kiedys, zle mi z tym. probowalem i jestem na to za slaby pomysl o mnie czasem i nie badz na mnie zla........poczym wyslal mi kolejnego smsa ,ze bylam jeste i zawsze bede jemu bliska osoba i wyjatkowa kobieta. ze nie chce o mnie zapomniec i zawsze bede mial cie w swoim sercu" starcilam go? czy jest jescze szansa..co on czuje o co chodzi?

Gość możetakmoże nie
kotku - ja nic nie rozumiem, ale chyba jeszcze się nie obudziałam albo za mało szczeg. podałaś czy chodzi o to, że będąc z nowym partnerem ciągle jeszcze utrzymywałaś kontakt z ex? i stąd ta utrata zaufania? nie ma żadnego rozwiązania :( tylko rozmowa rozmowa i rozmowa - jeśli ci zależy to schowaj honor do kieszenni i porozmawiaj z nim jeszcze raz - może to pomoże. Może go przekonasz, może ci uwierzy... Zawsze jest jakieś może...., i zawsze jest jakieś ale..., napisał, że nie ma siły..., moim zdaniem kocha ale nie radzi sobie z tym, ale ja nie jestem jasnowidzem - powalcz i napisz jak ci poszło :) powodzenia

Gość czesc bezsennni
dawno mnie tu nie było, mam labę, pogoda marzenie i czego chcieć więcej? no dobra znalazłoby się to i owo:) Miłego dnia i sennych nocy

Gość Dotyk Twojej dłoni
możetakmoże nie - nawet nie wiesz, jak bardzo chciałabym przestać. Chciałabym pisać o kwiatkach, motylkach i słoneczku, tak, żeby mi to wystarczało. Nie wystarcza. Nie należę do Was - bezsennych - ale czasem wręcz chciałabym. Chciałabym leżeć i móc myśleć jak długo zechcę, bez groźby, że nadejdzie sen i rozproszy moje myśli. Wiem, że dzisiaj będzie jedna z tych nocy, tych, których nienawidzę, a od których jestem uzależniona. Nienawidzić nałogu to chyba najgorsze, co może się przydarzyć, z chęcią oderwać się od tego, żeby wkrótce z podkulonym ogonem wrócić i znów być nieszczęśliwym. To się powtarza. Znowu. I znowu. I znów. Chciałabym napisać tak dużo, ale nie potrafię. A może lepiej, żeby to wszystko zostało we mnie. Może lepiej nie dzielić się ze światem moim szaleństwem? Chcieć się uwolnić, ale kochać to. Samemu się katować.

Gość chciałbym mieć dotyk
takiej dłoni ... bez groźby, że nadejdzie sen i rozproszy moje myśli

Gość Dotyk Twojej dłoni
:)

:) pozwlę sobie 😘

Gość Dotyk Twojej dłoni
Idę już. Muszę jutro wcześnie wstać. Mam nadzieję, że przed zaśnięciem będę miała dużo czasu na marzenia. Taki paradoks - niby muszę się wyspać, a nie chcę zasnąć.

rozumiem , mam to samo :) Dobranoc

Gość Dotyk Twojej dłoni
W świetle dnia pierzchły nocne myśli. Dzień dobry, mimo że już po południu;)

Gość możetakmoże nie
tęsknie, chociaż nie powinnam Czy to dla tego, że wyparta świadomość beznadziejnej pustki w końcu zaczęła się przebijać przez mór bardzo skrupulatnie udawanej obojętności ? Dobry wieczór ....