Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezsenność w wielkim mieście

1234 1235 1236 1237.....

Polecane posty

Gość 5682975
Śpij spokojnie.

Gość możetakmoże nie
wszyscy śpią

Gość możetakmoże nie
Dlaczego czarnych myśli kłęby wpadają mi do głowy wtedy kiedy nie powinny ? sensu żadnego w tym nie ma chociaż staram się sens w tym odnaleźć i tracę cenne godziny snu na poszukiwania z góry skazane na niepowodzenie. Co by powiedział mój dziadek ? Pewnie pokiwałby głową ze zrozumieniem i tyle, nic więcej, nic ponad to a tak bardzo znacząco. Bo co można powiedzieć na brak? Brak wiary, brak nadziei, brak sensu istnienia? Brak umotywowany milionem codziennych czynności, brak który boli bardziej niż zderzenie ze ścianą ? Nic. To codzienne motto moich wędrówek. Nic się nie dzieje, nic mnie nie wzrusza, nic nie jest ważne. Ja nie jestem ważna dla nikogo.

Gość możetakmoże nie
napisane, wykasowane, po co pisać rzeczy, które niczego nie wnoszą a są tylko odbiciem pustki piszącego ... dobranoc bezsenni

Gość a marzenia ?
spróbuj marzyć ................:)

Gość możetakmoże nie
no i jestem, znowu, jak zwykle, w sumie dlaczego nie ?

Gość bezsenność.
Zagrać chciałam, ale nie mogę. Pora spać póki sezon sprzyjający. Wszystkim bezsennym-pięknych marzeń na jawie.

Gość możetakmoże nie
spokojnej nocy :)

Gość możetakmoże nie
zasypiam, mam dobre sny i zapomniałam o tym temacie to dobrze chyba :) wszystkiego dobrego bezsenni :)

Gość możetakmoże nie
źle mi to jestem

Gość możetakmoże nie
mijają dni, tygodnie, miesiące ..... jak długo będę tu wracać ? zawsze ? nie chcę

Gość kotas22
Z reguły to nieroby nie mogą zasnąć, weź się do roboty, całe mieszkanie brudne, a ty siedzisz przed kompem brudasko.

Gość możetakmoże nie
z reguły... nie chce mi się tego komentować :) dzięki :)

Gość śma nocnas :O
mogłabym nie komentować bo po co ? ale powiem tak idź się leczyć kretynie

Gość możetakmoże nie
w kącie skulony pies słucha ciszy .... skąd w ludziach tyle bezrefleksyjnej ... głupoty nieżyczliwej ? taka karma ? przykre, dla nich oczywiście, bo to oni są na siebie skazani dziś, dobrej nocy powiem z przekonaniem i pewnością, że inaczej być nie może ! dobrej nocy bezsenni :)

Gość możetakmoże nie
może tak, może nie, może chce, a może tylko tak mi się wydaje zaczynam nie kończę, nie potrafię się sobą zaopiekować marzenia ? nie mam czasu, rzeczywistość jest tak realnie przygnębiająca, że odbiera wszelką chęć do fantazjowania .... dobrze, powiem to, generalnie przesadzam, umówmy się, że ktoś patrzący z boku powiedziałby - ona ma wszystko ale to nieprawda, nie mam wszystkiego, nie mam Ciebie co gorsza nie wiem kim jesteś, nawet nie chce mi się chcieć wiedzieć, skoro to nie ma przyszłości takie zakręcenie gwiazdozbiorów pod kopułą wszechświata dzisiaj usłyszałam - pierwsza myśl od boga druga od rozumu szkoda, że wtedy nie posłuchałam spopielony żar, niespełnione sny http://www.youtube.com/watch?v=Z8mcWrTMa-M dobrej mimo wszystko

Gość możetakmoże nie
Witaj w moim śnie, płomień świecy zgasł. Nocy, uchyl drzwi, chcę odpłynąć w snach. Zgubić daj myśli złe, choć na krótki czas. Nocy, matko dnia, ześlij jedną z gwiazd.

Gość możetakmoże nie
samotność, jest nam potrzebna by zatęsknić ale jeśli tęsknota jest dojmująco przeważająca ? gdzie znaleźć ukojenie ? jak być sobą z takim brakiem ? tak wiem, uzupełnić tylko, że wkład jest tam gdzieś, nie wiem gdzie i ani myśli się ziścić wiem, znalazłam ale zbyt boli mnie moja niedoskonałość, by rękę wyciągnąć i powiedzieć chodź bo co jeśli ? nie jestem gotowa na kolejne, nie czy sensu brak ma jakieś usprawiedliwienie ? nazywam się niedoskonałość, nazywam się nie miłość własna, nazywam się pustka

Gość bwwm
Pozdrawiam Cię możetakmoże nie. Kiepsko, że kiepsko sypiasz. Miło, że zaglądasz.

Gość możetakmoże nie
pozdrawiam :) zaglądam, bo lubię to miejsce, a że nikt tu nie pisze od wielu dni, tygodni, miesięcy, zrobiła się z tego osobista szufladka na smutki pewnie byłoby mi trochę nieswojo z tego powodu, ale słowa tu napisane mają działanie silnie oczyszczające, więc skoro i tak nikt nie zagląda zazwyczaj, przychodzę posmęcić, gdy nic innego już nie pomaga :D w razie nagłej potrzeby, polecam ;)

Gość truuuuuuu
pogadajmy ale nie tu jeśli masz ochote :)

Gość możetakmoże nie
zawsze mam ochotę ;) tylko dlaczego nie tutaj ? z założenia forum służy do rozmawiania i wymiany myśli przecież

Gość możetakmoże nie
i tyle ...

Gość aspołeczna
dlaczego nie tutaj, dlatego, że nie można tu wszystkich myśli przekazać, ale ja jestem aspołeczna, nie chcę ludzi, chcę uciec gdzieś gdzie nikogo nie będzie, muszę zebrać myśli, wkurzają mnie wszyscy, snuję teorie spiskowe to znak że pora się wycofać, bo przecież ani z ... ani bez .. dobranoc

Gość możetakmoże nie
dlaczego nie tutaj ? właśnie tutaj można wszystkie myśli przekazać gdybyś była aspołeczna, nie chciała ludzi, chciała uciec gdzieś gdzie nikogo nie będzie...... nie pisałbyś: porozmawiajmy kwiatku ? jeśli masz ochotę to ... powiedz - tak, porozmawiamy poza forum spokojnej nocy i witaj w moim śnie ....http://www.youtube.com/watch?v=LoJYy0UoAgE

Gość gość
Spicie?

Gość możetakmoże nie
ciii śpimy ;)