Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nyśka1

MÓJ BIUST..

Polecane posty

Gość Nyśka1

Jest piękny i jędrny a do tego jestem mega szczupła. I wogóle fajna ze mnie laska

Gość Nyśka1
I nie nawidzę grubych bab

jestem strasznie fajna laska, tylko troche zarozumiała, trochę zakochana w sobie, troche mam przy tym krzywe nogi i płaską dupę, trochę zrytą buźkę, zeza, świerzb i łupież, ale jakie mam CYCKIiiii ho ho

Gość Oczywiście że tak
:)

Gość Nyśka1
A ja w przeciwieństwie do ciebie mam długie zgrabne nogi, ładną pupe, i śliczną buzkę, duże niebieskie oczka, ładne usteczka i ogólnie jestem śliczna. I mam długie blond włoski

drukowanymi Ci napiszę bo się chyba nie rozumiemy. JESTES PASZTETEM!!! DO TEGO GŁUPIM JAK BUT!!!

Gość Nyśka1
U.. Jaka złość ha ha. A skąd ty niby to wiesz skoro mnie nie widziałas ani mnie nie znasz.żal ci dupe ściska że uważam się za piękna bo taka jestem

tak, żal mi dupę ściska, jak widzę takie miernoty na tym forum, że też ja nie mam tak dobrego samopoczucia, cholera. Gdybyś była piękna, to nie musiałabyś o tym tutaj pisać, JESTES PASZTETEM!!!

Gość Nyśka1
Pisze to bo chce wkurzyc takie brzydkie i grube baby jak ty idiotko!

no a nie mówiłem, że jesteś GŁUPIA JAK BUT? Jestem facetem durna, pusta babo!

Gość Nyśka1
Wow a co robi facet na forum dla kobiet.. Hm.. Normalny facet nie wchodzi na takie forum!

Gość Marzannaa ......
Normalny też nie korzysta z fb itp?? co za idiotka, lecz te kompleksy.

Gość Nyśka1
Nie no według mnie nie wchodzi na takie forum. Nie wyobrażam sobie żeby mój facet siedział na takim babskim forum hehe

Nyśka, na dodatek jesteś wredna jak... nie wiem co. Weszłaś na babskie forum, żeby kobietom powiedzieć, że masz fajne cycki? Ty już nie masz sie jak dowartościować inaczej? Te cycki to pewnie też, tak na prawdę masz w zaniku pewnie

Gość bez fotek
wasza dyskusja jest bezprzedmiotowa:P Wrzućie fotki wtedy pogadamy :classic_cool:

Gość Nyśka1
Eber gówno wiesz. Tak chciałam wkurzyc te głupie baby z forum, bo to one są tu wredne nie ja . Widzę po wpisach wszystko i wszystkich krytykują bo tak naprawdę są takie z zazdrości gube lochy, które tylko żrą

Gość Marzannaa ......
Nyśka ty kompleksie, podejmij leczenie, nikt ci niczego nie zazdrości bo chorej głowy to sie współczuje. Atrakcyjna kobieta nie ma potrzeby zakładać takich tematów, tylko pasztety, bo to jedyna ich szansa na zainteresowanie facetów :) Powodzenia hahahha

sama gówno wiesz Nyśka. Właśnie dołączyłaś na tym forum, do grona wrednych, grubych, zazdrosnych bab. Gratuluję! A mogłas być taka fajna... ehhh Nuśka, Nuśka

Gość Nyśka1
Ha ha akurat ja gruba nie jestem

no widzisz Nyska? I teraz żałujesz, ale jest już za późno. Zmień nika i zacznij jeszcze raz