Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość thyds

nie chce marnować mojej dziewczynie życia

Polecane posty

Gość thyds

ona jest naprawde swietna dziewczyna, ale my nie pasujemy sie do siebie. ona mowi wprawdzie ze jest szczesliwa, ale wiem ze kiedys pozałuje ze mnie poznała jestesmy juz ze soba 2.5 roku i coraz bardziej czuje ze odbieram jej najlepsze lata zycia, a ona mogla sobie by ułozyc zycie z kims innym ale nie wiem jak od niej odejsc, bo nie chce jej krzywdzic i dodawc jej zmartwien

Gość pauliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
porozmawiaj z nią szczerze,jeśli jej nie kochasz to daj jej szanse na ułożenie sobie życia z kims kto ja pokocha..

Gość a ja nie wierzę w to
pod jakim względem nie pasujecie do siebie ? :D

Gość thyds
kocham ją, ale nie jestem kims z kim mozna byc na dłuzej, układac sobie zycie

Gość kurde molen
mam to samo z tym, ze jestem dziewczyna. jestem z chlopakiem ponad 4 lata i wlasnie chce odejsc, bo on przeze mnie zmarnuje sobie czas, ma 24 lata ja mam 20. on mowi natomiast ze nie obchodzi go, ze sobie zmarnuje bo kocha mnie i liczy sie dla niego to co jest teraz :(

Gość a ja nie wierzę w to
"nie jestem kims z kim mozna byc na dłuzej, układac sobie zycie" - zapytam: a dlaczego ?

Gość 15 min- 18max
Ale big problem ! Kocham wasze problemy szczyle. Rozdwojenie jaźni, wielkie namiętności i wiedza tajemna na temat życia... hahaha Wasz problem to hormony ! dzieciaki

Zdradzasz, pijesz, ćpasz?

głupia wymówka, po prostu nie chce ci się starać, starać by było jej dobrze, więc mówisz niech znajdzie lepszego. Lenistwo! zostaw ją neich znajdzie porzadnego faceta a nei lenia który jak Ferdek Kiepski spocząłby an kanapie

Gość twtw2
a ile macie lat??

Gość thyds
mamy po 24 lata i to jest problem. gdyby to było po 16 lat to spoko, duzo zbawy jeszcze przed nami i ogolnie. ale teraz juz po2,5 roku to jest powazne i nie chce zeby wyszło na to, ze ona traci te w sumie nafajniesze lata i bardzo wazne ze mna

Gość 15 min- 18max
Ubawiłeś mnie po raz wtóry :D :D Poważnie to ty zajmij się imprezowaniem, bo jeszcze 2 lata i do grobu będziesz się szykował :D :D 24 lata poważni jesteście i to jak :D

Gość sassssssssssssssssssssss
a jak jej marnujesz życie? nie pracujesz, nie studiujesz, siedzisz w chacie i nic nie robisz? A Twoja dziewczyna i studiuje i się uczy? To weź z niej przykład, zabierz się za naukę i prace!!!!!!!!!!! Ty jej NIE KOCHASZ! Jakbyś kochał to byś zaczął się starać, aby ona miała dobrze z Tobą!!! Chyba, że uważasz, że nie pasujecie bo jesteś okropnie brzydki, wtedy gorzej, no ale jest z Tobą, więc jej się podobasz. A pozatym jakbyś kochał, to nie chciałbyś jej stracić!!!!!!!!! Zatem zabierz się za "to" czego Ci brakuje!!! i jeśli ją kochasz to to zrobisz LENIU

Gość thyds
pracuje pracuje i studiuje, ale co tak to ma do rzeczy? nie, niej estem brzydki, sa jeszcze również inne rzeczy majace znaczenie, które ma sie i nie da sie przeskoczyc

Gość dfdgfgjjg
po prostu przeruchales i ci sie znudzila ruchaczu

Gość 15 min- 18max
Jakiż tajemniczy jesteś ... Młody, masz przesilenie zimowo-wiosenne.

Gość sasssssssssssssssssss
no to co z Tobą nie tak? Pewnie, że może byc wiele rzeczy. Może ją bijesz? Albo jesteś cpunem? Powiedz jakie masz te NEGATYWNE CECHY

Gość słodkilu
Z mojego punktu widzenia to jesteście gdzieś tak na etapie przedzkolnym w tym waszym śmiesznym układzie partnerskim i najlepiej będzie jak dorośniesz to tego odpowiednio to wtedy daj znać o sobie tu:) A dziś mam lenia i niechcę roztrząsać tego tematu pa :P

Gość kkokkoalsdjd
24 to ja ślub mialem

Gość po prostu i najzwyczajniej
Kolega thyds jest moze gejem i marzy tylko o tym by zamiast niej pozabawiac sie z jej kolegami. znam takiego co tez tak wlasnie gadal swojej pannie az ktoregos ranka zastala go na igraszkach z kolega

Gość wafelekorzechowy
o co dokładniej tu chodzi autorze? Co stoi na przeszkodzie?

Gość autorze nie pierdziel jak
potluczony. Po prostu Ci sie znudzila i chcesz zakonczyc zwiazek. Normalnie jej to powiedz, a nie takie farmazony...

Gość toczącykulę
najwazniejsza rzecza w zwiazku jest szczerosc, dlaczego wiec nie chcesz jej tego powiedziec? Jak dlugo jeszcze zamierzasz to przed nia ukrywac?

Gość tojest TO
Najlepsze tematy-ktos cos zaczal ale nie wiadomo po co

Gość wszechiwobecc
znam to mam podobnie