Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dearjuliet

szukaaam!

Polecane posty

Gość dearjuliet

Dobry wieczór, ot co. Tak, jestem tak zdesperowana, że będę szukać miłości w internecie, no cóż - może się uda. Jeeeeejku, miałam tyle do opisania, a teraz wszystko wyleciało mi z głowy. Może zacznę od tego, ze jestem biseksualna, o. Nie szukam miłości 'na trzy dni'' ale mniejsza. Opowiem o sobie teraz, uwaga! Jestem brunetką, mam 167-168cm wzrostu, ważę 59kg. Jestem cholernie romantyczna, serio, nie przesadzam. Potrafiłabym siedzieć na plaży/dachu i oglądać zachody i wschody słońca całe zycie. Jestem nadopiekuńcza i cholernie zazdrosna, nie powinnam tego pisać, ale noł sikrets. Uwielbiam siedzieć godzinami na mostku, ze słuchawkami w uszach i myśleć o sprawach, które mnie denerwują. Z muzyki preferuję Happysad, Blink 182, Edytę Bartosiewicz, Green Day, Hey, Guns 'n' Roses, Kings of Leon, Placebo i Kult. Z góry powiadamiam - wiek, czy wygląd się nie liczy.

Gość dearjuliet
dziewczyna, chłopak? :d

Gość dearjuliet
okolice Gdyni, zajmuję się graniem na gitarze, zasuwaniem na desce, a latem to surfowaniem. ; )

Wow to nieźle, masz co robic nad tym morzem:P Jak bym mieszkał w gdyni to tez bym spędzał wieczory na plazy gapiąc się w gwiazdy

Gość dearjuliet
o, a skąd jesteś?

Gość natalkaaaaaaaaaaaaaaaa123
dobrej muzyki słuchasz :)

Gość dearjuliet
dziękuję. ;3 ojeeeej, słyszałam, że sami fajni ludzie na śląsku. :D

Gość dearjuliet
Marta jestem, przepraszam, że się nie przedstawiłam. :x

Gość dearjuliet
o, miło mi. ; ) jestem mega nieśmiała, a potrzebuję się tulić i miłości potrzebuję i w ogóle, no. :< a dlaczego Ty?

Mam bardzo podobnie, jestem niesmiały, malo przebojowy (często mam wrażenie że nudny) No niestety nie wyszło mi z pewną dziewczyną. A ja potrzebuje bliskości, jestem trochę typem samotnika ale do szczęścia potrzebuje tylko jednej osoby, reszta mnie nie obchodzi. Tylko ta jedyna musi być wyjątkowa. Zwyczajnie samotność mnie brzygnębia. Chce dzielis swoje radości i smutki z kimś bardzo bliskim.

Gość dearjuliet
coś czuję, że się zrozumiemy.. :d

Gość dearjuliet
ile masz lat?

Gość dearjuliet
pamiętniki uwielbiam, ostatnio czytałam Pamiętnik Kurta Cobaina. :d ja mam 15 lat. : o

Gość dearjuliet
ahaha, no, dla niektórych wiek ma znaczenie. :)