Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak wy

jak ubieracie 5 latki

Polecane posty

Gość jak wy

Wybieramy sie na spacer a maly bierse rower jak ubrac,jakie czapki zakladacie ?wiosenne?

Gość jak wy
Up

Gość jak wy
Zadna bo ją w ogóle w czapce nie chodze,zima tylko kaptur zakladam

Gość no chyba sie pomyli
5 latek bez czapki w marcu ?!:O chyba cię pojechało autorko zakladaj mu cienka bez ocieplenia

Moje dziecko ma troche więcej niż rok i jak jest ładnie nie zakładam mu czapki :D Wy byście musiały pojechać do skandynawii to by wam dopiero szczęka opadła jak tam dzieci chodzą ubrane :p

Gość jak wy
Bez czapki to faktynie nie bo skoro jest zima -10 i ja chodze bez to dziecko tez powinno ?

Gość jak wy
Mimo wszystko jestesmy w polsce a tam -15 to cieplo wiec marne porownanie

Moje dziecko miało 4 miesiące i jak było powyżej10stopni i nie wiało chodziło bez czapki a jak wiało zakładałam jej jakąś cienką ,ale nigdy jakoś na uszy uwagi nie zwracałam ...jaki tego efekt?? Do tej pory żadnego zapalenia uszu,żadnej anginy,nic a ma 5 lat

Gość 2 eyes 2 ears
no chyba zalezy od tego, jaka jest tempreatura? u mnie dzisiaj jest 12 stopni, mam piecioletnie dziecko, do przedszkola zalozylo: podkoszulke, majtki, skarpety, bluzka z dlugim rekawem, dzinsy, kurtka. przeciez to zadna filozofia ubrac pieciolatka? rozumiem, ze pytaja sie mamy noworodkow, ale pieciolatka chyba nie od dzisiaj masz w domu i nie od dzisiaj mieszka w tym klimacie - no chyba, ze zmienil klimat...

Gość x kjngdfhbn
Moja dziś ubrana : skarpetki, zwykłe spodnie, bluzka na kr rękaw, bluzka na dł rękaw. Kurtka jeszcze zimowa, buty wiosenne tj. półbuty. I czapka wiosenna, nie ocieplana.

u nas teraz 14, piekna pogoda, rano bylo 7; corke do przedszkola ubralam w rajstopy, spodniczke, cienka bluzke, na to cienki sweterek ktory moze zdjac jak jej bedzie za goraco i kurtke wiatrowke wiosenna; synek ma 22 mc, ubrany w dresowe spodnie, do tego koszulka z dlugim rekawem i wiosenna kurtka; czapek im nie zakladam od okolo tygodnia;