Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OLEJ LNIANY CCHCEE

Czy zażywacie kwasy Omega3 albo olej lniany albo jecie ryby ??

Polecane posty

Gość OLEJ LNIANY CCHCEE

bo tak sobie czytam...i podobno te dobre kwasy szybko sie utleniają , potrzebna jest butelka szklana z ciemnego szkła i odpowiednia temperatura najlepiej chłód, bez dostepu powietrza... a tabletki z Omegą są przeciez w zwykłych kartonowych opakowaniach , kapsułki żelatynowe przezroczyste - w fabryce przecież nie produkują tego w ciemności i próżni :O Poza tym niewiadomo gdzie te ryby pływały, ile maja w sobie metali cięzkich i innego g...owna. Podobnie ze świezymi rybami :( Rozwiązanie to olej lniany ale...ten w aptekach niby z pierwszego tłoczenia nie jest super jakościowo idealny ,prawdziwy olej ma date ważności 4-6 tygodni , która hurtownia by coś takiego wzięła? Gdzie moge kupic prawdziwy olej lniany albo olej rybi o potwierdzonej laboratoryjnie niskiej zawartości metali cięzkich ? Istnieje cos takiego ?

Gość psy som lepsye?
jem mięso z psa. Najzdrowsze

Gość wiesz w obecnych czasach nic
chyba nie jest do końca w 100 procentach zdrowe ... :-( np. ja piekę domowe chleby, ALE jaką mam gwarancję, że mąka (nawet jeśli kpuję ekologiczną0 jes taka naprawdę super-super naturalna, bez ulepszaczy? albo ziarna ... ech ... :(

Gość rozbita18181
ja pije siemie lniane :) jest dobre. Tanie i mi pomaga nie zważywszy na metale ciężkie...