Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dearjuliet

SZUUUUUUUUUUUUUUUUUKAM

Polecane posty

Gość dearjuliet

Dobry wieczór, ot co. Tak, jestem tak zdesperowana, że będę szukać miłości w internecie, no cóż - może się uda. Jeeeeejku, miałam tyle do opisania, a teraz wszystko wyleciało mi z głowy. Może zacznę od tego, ze jestem biseksualna, o. Nie szukam miłości 'na trzy dni'' ale mniejsza. Opowiem o sobie teraz, uwaga! Jestem brunetką, mam 167-168cm wzrostu, ważę 59kg. Jestem cholernie romantyczna, serio, nie przesadzam. Potrafiłabym siedzieć na plaży/dachu i oglądać zachody i wschody słońca całe zycie. Jestem nadopiekuńcza i cholernie zazdrosna, nie powinnam tego pisać, ale noł sikrets. Uwielbiam siedzieć godzinami na mostku, ze słuchawkami w uszach i myśleć o sprawach, które mnie denerwują. Z muzyki preferuję Happysad, Blink 182, Edytę Bartosiewicz, Green Day, Hey, Guns 'n' Roses, Kings of Leon, Placebo i Kult. Z góry powiadamiam - wiek, czy wygląd się nie liczy.

Gość ffw
No dobra, ale czego szukasz? :classic_cool:

Gość dearjuliet
przyjaźni, ludzi do rozmów, nie wiem, kogokolwiek.

Gość pisze bo lubie
wiek czy wyglad sie nie liczy. wiek sie liczy bo jak bedzie to ktos powyzej 18 roku zycia to moze zostac skazany za pedofilie, biorac pod uwage twoj opis na poziomie trzynastolatki. a wlasciwie to rodzice wiedza ze na wagarach jestes?

Gość dearjuliet
nie jestem na wagarach, mam 15 lat. ._.

założyłaś już wczoraj co najmniej dwa tematy o tej treści. zamiast zakładać kolejne przypilnuj pierwszego

Gość dearjuliet
będę zakładać więcej. XD

Gość pisze bo lubie
oj dziecko wracaj do nauki, bo bez wyksztalcenia to ty nikogo nie znajdziesz