Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość x1x2x3x4

jak zagadać do dziewczyny? proszę Was ;)

Polecane posty

Gość x1x2x3x4

tyle dziewczyn się uśmiecha do mnie na ulicy... a ja mając 22 lata nie wykorzystałem jeszcze ani jednej okazji, by poznać którąś? proszę Was o wszelkie podpowiedzi jak to zrobić. chyba każdy w tym wieku chciał w końcu kogoś poznać, a możliwe że też należę do tych spóźnionych już co nieco... pogoda fajna i pozostaje mi tylko świadomość, że będę siedział w domu w taką fajną pogodę sam...

Gość verbener
Jak zagadać do dziewczyny? Podchodzisz i mówisz...

Gość x1x2x3x4
ale co? gdzie jest supermarket? za każdym razem podchodzę do tego z myślą, że beznadziejne wypadnę, albo że nachalny jestem... że mimo iż dziewczyna się uśmiecha, to nie chce żebym ją zatrzymywał.

Gość x1x2x3x4
już zaczynam wątpić, czy to się zmieni kiedykolwiek... akurat wiek, żeby zawierać znajomości, a najlepiej znaleźć dziewczynę na stałe, ale tylko mi pozostaje tkwić z takim problemem... :| a całą sytuację pogarszają oznaki zainteresowania ze strony dziewczyn i późniejsze niewykorzystane szanse.

Gość x1x2x3x4
Samotny Romantyk, to może i masz lepiej...

Powiem szczerze, ze na mnie osobiscie najbardziej zadziałalo jak moj narzeczony po tym jak sie poznalismy, wypalil prosto z mostu: Wpadlas mi w oko, chcialbym sie z Toba poznac... I zaprosil mnie na dzampe:) Jestesmy juz 6 lat:)

Gość lek
Pewnie , podejdz porozmawiaj , zapytaj czasem spontanicznie ; cześc , dasz się porwac na kawę ? Ale jak jest sama , co innego z koleżankami ( mogą się wygłupiac , naśmiewac itp. ) . I nie zrażaj się jeśli jedna czy druga odmówi;) I co bardzo ważne uśmiechaj się , tylu teraz ludzi o złych intencjach i przez to tylu ludzi jest zwyczajnie nie ufnych .Powodzenia :)

Gość x1x2x3x4
nabieram trochę pewności siebie, jak widzę, że się podobam dziewczynie. ale nigdy nie mam jej na tyle dużo, bo podejść do niej. widocznie nie da się żyć bez problemów. :)

Skoro się uśmiechają to musisz im się podobać :) po prostu jak dziewczyna się uśmiechnie to podejdź i spytaj grzecznie czy się nie umówi na kawę :) jeśli będzie wolna to nie powinna odmówić a nawet jak jakaś odmówi to się nie zrażaj nie ta to następna ;)

Gość x1x2x3x4
chyba wolałbym nie być atrakcyjny w takim razie i mieć spokój. upłynie trochę czasu zanim podejdę do jakiejś. wstyd w tym wieku nie mieć doświadczenia za bardzo i odwagi...

Gość wydało się
też kiedyś tak miałem,wstydziłem się,bałem odrzucenia,olania..aż pewnego razu pomyślałem sobie,że nawet jeśli mnie oleje,nie będzie chciała gadać,to nie,po prostu..oczywiście zdążyło się tak nie raz że dziewczyna na moje "zagadanie" nawet nie odpowiedziała,wtedy nie ma co sobie do głowy dopuszczać.Ale i mnóstwo razy zdarzyło się że poznałem fajna dziewczynę i mieliśmy jakieś przygody,dłuższe i krótsze epizody,w końcu poznałem taka z która już jestem prawie 4 lata,zycie we 2 jest cudowne.Nie spróbujesz nie posmakujesz:)nie ma co się bać,życie jest za krótkie,a po co później żałować że się nie spróbowalo:)

Gość x1x2x3x4
w trudnych okolicznościach dziewczyny widuję niestety. mam na myśli te, które mi się podobają. mijamy się szybko z wymianą uśmiechów i tak to się kończy średnio co drugi dzień... krępujące jest dla mnie tak jakąś zaczepić w locie. może za grzeczny jestem.

Gość x1x2x3x4
dzięki wszystkim za porady. przynajmniej każda taka sytuacja daje mi siły na treningach, bo jestem zły, że nie wykorzystałem okazji, a koledzy już od dawna z dużym doświadczeniem z dziewczynami. ale nie nastawiam się na poznanie kilku, tylko jednej raczej.

Gość lek
No to zaczep ;) Może udaje ,że tak się spieszy .. fajnie ,ze reagują uśmiechem , to jest zachęta. A w Polsce króluje przekonanie ,że dziewczynie nie wypada 1 podejśc do chłopaka , więc zrób Ty 1 krok:) No dalej !!! cały czas do przodu. Ja poznałam męża w dyskotece kilkanaście lat temu i jesteśmy razem do dziś :)

Gość x1x2x3x4
no prawda, do odważnych świat należy. :)

Gość lek
i to on mnie zaczepił ;)