Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem w kropce :(

Facet zmusza mnie do zamieszkania z jego rodzicami :(

Polecane posty

ku przestrodze chociazby

Gość sasssssssssssssssssss
o jaaa... nie zgadzaj się na mieszkanie z rodzicami! jeśli jego rodzice MUSZĄ z nim mieszkac, bo jesteś jeszcze MALUTKI to Ciebie znienawidzą! będziecie w jednym pokoju a matka bedzie szeptać do ojca "ciekawe co teraz tam robią". mieszkasz sama, to powiedz mu DROGA WOLNA. i jak sie wyprowadzi nie pozwalaj mu pomieszkiwać! No chyba, że czasem zostanie na noc. A co do jedzenia, to powiedz mu aby coś kupował, bo Cie nie stać na jedzenia dla 2 osoób. Tyle zarabia a taki skąpy!

ech dzięki za kolejną poradę.. dzięki wam uświadamiam sobie że mój facet jest skończonym idiotą..

Gość pytanieozmiane
czy ja wiem czy idiota? moze wyrachowanym, wygodnym cwaniaczkiem.

czyli kolejny rok w plecy... a miałam nadzieję że to "ten" :(

Gość sasssssssssssssssssss
lepiej, że dziś wiesz, że to nie ten, niż po 5 latach z nim!!!! chyba, że chcesz z jego rodzicami mieszkać po śłubie i kłócić się z teściową!

ja nie wyobrażam sobie w ogóle życia z czyimiś rodzicami, czy to moimi czy jego.. i jeszzce jego argument że któraś jego była mieszkała z nimi poł roku i było ok powalił mnie na kolana dosłownie :O

Gość oliwiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
heheh jak bylo ok to ciekawe czemu juz nie są razem?:P Czyzby laska uciekla w poplochu widzac jakim jest maminsynkiem?

hej, jestem ponownie wczoraj doznalam szoku - facet oznajmil mi ze szef dal mu klucze do mojego mieszkania, taz wiec mieszka u mnie na legalu.. a drugim szokiem bylo to ze jego rodzice chca kupic nam mieszkanie, wczoraj zaczeli szukac, mamy zglaszac swoje propozycje i za maks. 2 miesiace wyprowadzic sie do innej chaty

Gość nie wiem czy to ma sęs
Hm, nie Wam, tylko JEMU, to po pierwsze. Po drugie, wprowadzisz się, zwolnisz wynajem, a jak coś pierdyknie, to co dalej?

Gość sassssssssssssss
jak szef mogl dac mu klucze bez Twojej zgody???????????????????????? no ale jesli wynajmujesz, a wam sie nie uda w nowym jego mieszkaniu to znow cos wynajmiesz. a po cholere mowi, ze ex mieszkała. i pewnie uciekła od nich