Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

fiel: wydarzyl sie cud!!

Polecane posty

A tam zaraz cod, tak naprawde to nic sie nie wydarzylo, chodzi o to, ze ja we sklepie dzis sama, od rana bylo ze pienc osub, w tym tszy grube. Zezarlam paczkie cipsuw, dwie kanapki, obalilam kawe, pszeczytalam dwie gazety I dupa blada sie zrobila. Wy dzis jacys niedorobieni, nie piszecie, nie odpowiadace, nie kometojecie, nie atakojecie. Niech Was szlag trafi! To przez Was zarastam tu tloszczem, bo jak nie ma rochu to sie sadlo robi.

Czy moze mie ktos zagadac? Ktos na wysokim poziomie, zeby gatka sie kleila I zeby miec miej wiencej te same poglondy polityczne I religijne?

Gość DEDEDEDEDEDEDEDEDE
JA SIEM ZGUASZAM, JESTESIMY NA TYM SAMYŁ POZIOMIĘ INTELEKTUALNYM. CO PORABIASZ ?

To morze ja zaczne, ja mam take poglondy na politykie, ze raczej wcale ich nie mam, bo raczej nie oglondam telewizora. W tym pokoju co spie to nawet wiadomosci nie poszczajo, a do tego co mam taki pokazowy telewizor to raxczej nie chodze, zeby nie na pruszyc, bo tam gosci pszyjmoje. A co do religi to tez tak nie bardzo w cos wieze, bo uwarzam, ze to glopota, bo tak na prawde to ktos wam kit wcisnol a wy chodzicie I wiezycie I ksoiendzom na dziwki dajecie. Ja to ich po kolendzie nie wpuszczam, z reszto juz nasz dsom omijajo, bo wiedzo, ze im kasy nie dam. Ale serce to mam dobre, bo biedakom pomogie za darmo, stare meble oddam, zeru dam I bez waszego wymyslonego boga mogie byc dobrym czlowiekeim.

Dede a jaki masz iloraz inteligecji? Bo ja mam bardzo wysoki, a znizyc sie intelektoalnie to glupszych luudzi nie umniem. Wienc jak masz nizszy od pani doroty rabczeskiej to obawiam sie, ze morzemy sie nie dogadac. A moze zrobie ci maly tescik?

Dede a jaki masz iloraz inteligecji? Bo ja mam bardzo wysoki, a znizyc sie intelektoalnie to glupszych luudzi nie umniem. Wienc jak masz nizszy od pani doroty rabczeskiej to obawiam sie, ze morzemy sie nie dogadac. A moze zrobie ci maly tescik?

Wkurze sie zaraz. Jak bylsymy glupie to chentnych bylo wiele, a tylko sie pokazalo swojo inteligecje to od razu wszyscy znikli. I to jest wlasnie te obesrane zycie. Czlowiek nawet pogadac nie morze, bo nie ma skim.

To moze chociaz Wy grube maciory chcecie sie wygadac o swojej tuszy? Wyzalic, opowiedziec jak zawziencie walczycie z kilogramami I nic? Chentnie wyslucham I morze zrozumne jak to jest byc pasztetem.

Moze I za durzo nie muwicie, ale prosze jak mie czas teraz szybko leci. Byla tszynasta, a tera je czternasta, a we kasie zero. Hihi ale wyplata bendzie w tym miesioncu, ze hoho, moze do mak donalda pojedziemy.

Jaki jest wasz ulubiony cytat, albo jakie motto, albo pszy slowie? Ja mam taki: picie to rzycie, robota to glupota.

A tylko nie myslcie sobie, ze sporzywam alkochol, raczej jestem absolwentko, ewentualnie okazyjnie w weekiendy to tak.

Gość lek
Ale aparatka !! Albo aparat !!;)

Opowiem Wam chistorie. kiedys z mojo siostro jak mialysmy ja tszy, ona cztery lata sie bawilysmy. I ja wymyslilam tako zabawe w zdejmowanie majtek na tszy cztery. I ja muwoie tszy, czte-ry, a ona majtki sru w dol, a ja nie. Haha no taki ubaw mnialam z niej.

Przecież widzisz debilko, że każdy ma Cię głęboko w dupie. Tutaj, żeby prowokacja trafiła na podatny grunt, musi być stworzona przez kogoś inteligentnego, zabawnego, kreatywnego. A Ty Jesteś po prostu prymitywna i głupia. I nawet jak zrobisz osiemdziesiąt błędów w jednym zdaniu, to nie będziesz śmieszna, tylko żałosna. Ukłoń się i wypierdalaj. Nie dziękuj za uwagę. 🖐️

Widze, ze jest slochacz, albo raczej czytelnik. Moze zamieni sie w kometatora? pszypomiala mi sie druga histpria to opowiem. byla zima, wigilia. Siedzialam w oknie ja ze dwoma siostrami, jedna mlotsza ode mie, a druga starsza I ja po srotku. Czekalysmy na mame bo poszla nam lalkie kupic od mikolaja. I ja mowie do moich siustr: choccie blizej to cos wam powiem na ucho, te sie nachylily a ja je booom. Walnelam ich glowami w ich glowy, ale bylo ryku hiehie

Gość dwa+dwa,.
Cześć Fiel , narobilaś mi ochoty na jakich drink . Chyba zaraz skoczę do sklepu po CIN&CIN i wieczorkiem napijemy się po lampce z mężem ,Dawno już nie pilam alkocholu .

Sarepska dzienki za poswiencenie uwagi, gdyby nie ty to wyszla bym na idiotkie, ze nikt mie nie czyta, a tak to chociaz zrobilas sztuczny tlum. Moze jeszcze cos napisz mondrego, bo tak to na mie pozytywnie wplywa.

Oj dwa plus dwa, moglas nie mowic glosno teraz to I mi sie zachcialo. Ale ja nie cin cina, wole cos mocniejszego. Musze nadrobic stracony czas. Wracajonc do teematu jakie masz podejscie do religi, koscioluw, ksienzy I boga? Pisze z malej bo tyle dla mie znaczy.

Dodam jeszcze, ze sarepska musztarda jest w moim zyciu na wyrzszej pozycji niz bug,.

Gość dwa+dwa,.
hahaha ! podobnie jak Ty bez fanatyzmu i nie przejmuje się opiniami innych .

Gość dwa+dwa,.
to co dzisiaj wieczorkiem pijesz Fiel ? Co lubisz?

Ach to codownie, widze, ze co raz wiencej osub sie do tego publicznie pszyznaje. Jeszcze tylko ktos mosi mojo matkie nawrucic I pszetlumaczyc jej, ze boga nie ma, kosciul to glupota, a ksiendza to gieje I zlodzieje I stare zboczochy.

Jesli bende pic to tylko z rospaczy. Monz pojechal po kolegie boksera (pisalam o tym w jednym z tematuw) I zostaje dzis sama. W domu mam troche piw I jesli zdonze to je wypije sama, moze pszyjde na kafeterie glopoty popisac, zrobie dobrze musztardzie sarepskiej I pojde spac. A co lubie? Piwa nie lubie, pije raczej z przymusu, lubie slodkie winko I drinki.

Gość dwa+dwa,.
A próbowałaś Amaretto polecam pyszne moje ulubione , można kupić w Aldim .Ciotka przywiozła mi kiedyś oryginalne kupione we Włoszech , pyszne , ale to z Aldika też może być .

Gość dwa+dwa,.
Taki duży sklep dla "bogaczy " he :p

A to dziwne, ze mie w nim jeszcze nie bylo. Morze w takich miastach jak moje, nie ma takich sklepuw. A morze jest tylko pod inno nazwo? nie wiesaz co sie dzieje z reszto zalogi? Kobylak, mama, zordonuwka I te dwie pszy glupie: sweete I nie poniedzialek?

Gość dwa+dwa,.
Kobylak , Zordonowka pewnie w pracy , mama obiad gotuje a reszta na uczelniach .Tak myślę .

Codziennie byli tu o tej poze, a teraz ucichli, widocznie znalezli sobie innych fanuw.