Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olga21222222

Czemu więcej facetów chce

Polecane posty

Gość olga21222222

ze mna seksu jak stałego związku? coś jest ze mna nie tak ,czy oni tak już mają? miałam nie jednego faceta ,ale jakoś ciężko o ,,normalnego"

Gość hiiiiiii:
pewnie dobrze robisz loda a źle gotujesz

Gość dwww
nie wiem

Gość olga21222222
za to do seksu ciągle są jacys kandydaci ..

Gość olga21222222
a czy zwiazek to musi byc zobowiązanie na całe zycie? nie musi.. a oni chca sobie tylko poruchać i jechać do domu

może następnym razem, zanim sie z nim prześpisz, to trochę porozmawiajcie?

Gość asddfdfdf
WYGLADASZ NA LATWA; NAPEWNO NIE MASZ URODY DELIKATNEJ TYLKO wylansowana laska, taka top tylko na raz sie nadaje,albo trafiasz na dukow, szukaj mniej przystojnych i nie oddawaj sie za 2 spotkaniem nie wpomnej juz na pierwszym..masz szanse pochodzic dluzej,.,,

nie musi być zobowiązaniem na cale życie, ale on jednocześnie może mieć takie koleżanki. związek komplikuje podczas gdy sex przyjaciele nie.

Gość olga21222222
ale ja wcale nie ide z nimi od razu do łózka tylko oni mi sugerują już często na wstępie ,ze im chodzi o coś niezobowiązującego

Gość olga21222222
owszem czasem bywało tak ,ze zbyt szybko poszlam do łozka z facetem ,ale już sie staram nie popełniać tych błedów. a oni jesli z nimi nie pójdę do łozka dosc szybko to przestaja dzwonic czyli chodzi im tylko o jedno a jak juz facet żonaty to wiadomo czego szuka

Gość fdsfds
ilu facetow mialas w lózku

Rozwaliłaś mnie teraz całkiem. Posłuchaj samej siebie durna babo! Puszczasz się z gościem który mówi Ci wprost, że chce tylko poruchać i jesteś zdziwiona, że Cię nie traktuje poważnie? A kto traktuje poważnie dziwkę? Bierzesz chociaż za to jakąś kasę? Przynajmniej tyle byś miała z takich układów pożytku

Gość olga21222222
ty jestes durna bo nie umiesz czytać ze zrozumieniem! chodziłam z niketorymi do łozka bo bylam naiwna ,ale teraz juz to wyczuwam jak ktos mnie chce tylko przeleciec ! choc niektorzy potrafia udawać też zakochanych do tego celu to inna bajka

Gość olga21222222
ty jestes durna bo nie umiesz czytać ze zrozumieniem! chodziłam z niketorymi do łozka bo bylam naiwna ,ale teraz juz to wyczuwam jak ktos mnie chce tylko przeleciec ! choc niektorzy potrafia udawać też zakochanych do tego celu to inna bajka

Chodzac zbyt szybko do lozka wyrobilas sobie opinie widocznie. Ci co szukaja stalego zwiazku omijaja Cie szerokim lukiem, a Ci ktorych chcica najdzie uderzaja do Ciebie. Brutalne, ale prawdziwe. Sam tez bym nie chcial czegos powaznego z kims, kto daje na prawo i lewo. Jednakze nigdy nie jest za pozno na zmiane, wiec wszystko w Twoich rekach.

Gość olga21222222
Pepi_- to nie chodzi opinie raczej bo ci faceci w większości się nawet prawdopodobnie nie znali . poza tym mieszkam w duzym mieście i wątpię żeby opinia o mnie si e tak szybko rozeszla

Ok, bez nerwów. Po pierwsze jestem facetem, po drugie się uniosłem więc wybacz a po trzecie podsumujmy i wróćmy do pytania. To przychodzi z wiekiem, im dłużej będziesz szukać faceta, tym siłą rzeczy, będziesz szukać starszego (bo czas leci) czyli, co raz mniej singli dookoła a więcej żonatych, co raz więcej żonatych szukających darmowego świeżego mięsa, czyli Ciebie, co raz mniej młodych, romantycznych itd, mniej więcej tak to wygląda moim zdaniem

Jezeli na pewno nie bylo mozliwosci, zeby plotki na temat Twojej ooby do nich doszly, to problem musi tkwic w Tobie lub Twoich wyborach. Moze to kwestia ubioru, makijazu, stylu bycia, charakteru lub poprostu wybierasz sobie takich osobnikow tzw klubowych ruchaczy.

Gość fdsfds
lubisz lobic lody i tyle .