Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jolanta45

Czuję sie stao i nieatrakcyjnie.

Polecane posty

Gość Jolanta45

Cześć. Mam 45 lat,trzy miesiące temu miałam operację usunięcia narządów rodnych,było to spowodowane niechlujstwem i niekompetencjami lekarskimi-wdało się zapalenie otrzewnej.Leczono mnie na zapalenie przydatków w szpitalu na prowincji,a wylądowałam w Lublinie w klinice ginekologicznej. Gdzie mi usunięto całość narządów rodnych bo nie było co ratować.Czuję się staro, żle i smutno. Nie mogę się z tym pogodzić do czego doprowadzili lekarze niekompetentni.

Gość lek
Trzymaj sie Jolu , co nas nie zabije to nas wzmocni . wiosna idzie , zrób coś dla siebie , idz do fryzjera , kup cos kolorowego. Pewnie miałaś laparotomię to i blizny zostają , ale się zagoją . Pomyśl,że mimo komplikacji żyjesz !!! Pogódz się sama ze sobą , kuruj i żyj !!:)

Gość Za młoda188888888
Może to zabrzmi głupio ale moja mama też miała podobna operacje... Tyle, że na skutek poronienia itd długa historia tez nie mogła sobie poradzić z tą sytułacją i znajomy lekarz mojej mamy zaproponował by skierowała się o pomoc do specjalisty nim to wydarzenie zrujnuje jej psychike. Psycholog też człowiek i nie grayzie a może pomóc.

Gość lek
Dziękuję za dobre słowo.Życzę miłego dnia.