Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spytać czy nie

PRACA poniżej moich kwalifikacji

Polecane posty

Gość spytać czy nie

mam wyzsze wyksztalcenie, pracuję w biurze ale zastanawiam się nad tym czy nie popytac naszych klientów którzy są producentami, czy nie potrzebują kogos do rpacy chałupniczej. Chciałabym sobie dorobic do pensji ale troche się jakos krępuje. Wiem ze oni płacą swoim chałupnikom nawet 2500 zł.

Gość marcint.m
lepiej zostań prostytutką

Gość spytać czy nie
powaznie mam takie problem. Z jednej strony potrzebuje pieniedzy ale z drugiej sie krepuje bo w sumie to jest to zwykła produkcja i obawiam się co oni o mnie wtedy pomysla

Gość Zawsze możesz powiedzieć
że np twoja siostra jest bez pracy i chce troche zarobic na studia czy tam coś, dziewczyno kombinuj i jak masz możliwość to łap, odkładaj bo starość nam sie marnie szykuje :(

Gość chrzonstka
o jezu to sie spytaj. warto.

Gość spytać czy nie
ale jak spytam to mi kaza muldac wacki

Gość spytać czy nie
to z wackami to podszyw:-( No wlasnie ja u siebie zarobie marne 1500 zł, mieszkam i rpacuje w malej meiscinie wiec to i tak dobrze. Ale chcialabym sobie odkładac wiecej kasy. Juz od ajkiegos czasu rozgladam sie za dodatkowa pracą ale nic sie nie trafia. Moi klienci systematycznie korzystaja z usług chałupników a dzis był u mnie klient i mowil ze ma dwie kobiety chałupniczki ktore zarabiaja po 2,5 tys

Gość spytać czy nie
nie chce kłamać ze to dla siostry..ale jakos tak dzisiaj mialam ochote odrazu mojego klienta spytac czy nie mialaby pracy i dla mnie, ale jakos tak ugryzłam sie w jezyk bo sie krępowałam:-(

Gość spytać czy nie
dla mnie to nawet 500 zł to było by super, wiadomo ze nie wyrobie tych 2,5 tys co te kobiety ale chcialabym cokolwiek sobie dorobic.