Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Marzec 16, 2012 żegname środkowym paltzem zime Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Yachu Chrystman Napisano Marzec 16, 2012 można poganiać rowerem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w koncu cipki Napisano Marzec 16, 2012 http://2klik.pl/?c=r Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość banannn Napisano Marzec 16, 2012 Widziałem już 3 kobiety w miniówach!!!! I wciąż mi stoi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość banannn Napisano Marzec 16, 2012 co dzien rano swoim miekkim flakiem pompuje koła okolicznym samochodom zaparkowanym przed moim 4-pietrowym blokiem z wielkiej płyty i podspiewujac w myslach niezapomniana piosenke z dziecinstwa "ogórek, ogórek, ogórek zielony ma garniturek", z nienasunietymi majtkami pomykam do pracy gdzie w pelni oddaje sie mojemu pryncypałowi tak duchowo jak i fizycznie.:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jenny schecter 0 Napisano Marzec 16, 2012 u mnie 20 stopni bylo :-) na reszcie bez kurtki mozna chodzic! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vendy 0 Napisano Marzec 16, 2012 bo nie mamy okien i nie widzimy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach