Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie tam kobitka

Jakimi jesteście kobietami i matkami?

Polecane posty

Gość taka sobie tam kobitka

Czytam to kafe i widzę, że tu albo czarne, albo białe - zero odcieni szarości.... I zastanawiam się jakie macie poglądy na różne sprawy, bo niektóre są dość skrajne... Kilka dziedzin życia: 1) wierzycie w Boga? 2) jecie eko produkty czy kupujecie w dyskontach? 3) dajecie słoiki czy gotujecie? 4) jesteście za wychowaniem kontaktowym - czyli noszeniem non stop dziecka? 5) stosujecie pampersy czy inne pieluszki? 6) pracujecie czy siedzicie w domu z dzieckiem? 7) karmicie piersią czy butelką? 8) wychodzicie z dziećmi często czy trzymacie całą zimę w domu? Ja 1) tak średnio 2) też pół na pół 3) częściej gotowałam, słoik od czasu do czasu 4) nie - jestem za bliskością, ale nie noszenie dziecka 20 godzin na dobę, to przegięcie 5) pampersy i dady 6) jestem na wychowawczym 7) piersią tylko 3 miesiące 8) wychodzę non stop, uwielbiamy spacery.

Gość alaaaaaaaaaaaaaaaa
ja pierdolę co to jest?

Gość szuszusz
1) wierzycie w Boga? nie 2) jecie eko produkty czy kupujecie w dyskontach? raz tak raz tak, zawsze jak mam dostęp to wolę kupić np. ekologiczne warzywa i owoce 3) dajecie słoiki czy gotujecie? nie mam dzieci, ale jak będę mieć to ugotuje, kiedy będę miała czas, a przy jego braku dam słoiczek 4) jesteście za wychowaniem kontaktowym - czyli noszeniem non stop dziecka? nie 5) stosujecie pampersy czy inne pieluszki? będę stosować pampersy 6) pracujecie czy siedzicie w domu z dzieckiem? pierwsze 3 lata chcę zostać w domu z dzieckiem 7) karmicie piersią czy butelką? zamierzam butelką (mam duży biust i już go nie uratuje jak obwiśnie) 8) wychodzicie z dziećmi często czy trzymacie całą zimę w domu? będę często wychodzić

Gość wwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
1) nie 2) i to i to 3) i to i to 4) nie 5) pampersy 6) pracuje 7) i to i to 8) wychodzie

Gość to straszny film
1) wierzycie w Boga?-----tak 2) jecie eko produkty czy kupujecie w dyskontach?----eko dla dziecka do roku, teraz z bazarku. 3) dajecie słoiki czy gotujecie?-------gotuję. 4) jesteście za wychowaniem kontaktowym - czyli noszeniem non stop dziecka?-----przytulanie, głaskanie, mówienie, ale nie noszenie non stop. 5) stosujecie pampersy czy inne pieluszki?------bella happy 6) pracujecie czy siedzicie w domu z dzieckiem?--------pracuję. 7) karmicie piersią czy butelką?------butelka od początku. 8) wychodzicie z dziećmi często czy trzymacie całą zimę w domu?----codziennie dziecko jest na spacerze, o ile pogoda pozwoli, a przynajmniej tak sądzę, bo z dzieckiem na codzień jak jestem w pracy jest opiekuka.

Gość he ja hu hi
1) wierzycie w Boga?TAK 2) jecie eko produkty czy kupujecie w dyskontach?EKOPRODUKTY 3) dajecie słoiki czy gotujecie?GOTUJĘ 4) jesteście za wychowaniem kontaktowym - czyli noszeniem non stop dziecka?JAK NAJBARDZIE3J MAM NOSIDŁO I DZIECKO JEST ZE MNĄ CAŁY CZAS 5) stosujecie pampersy czy inne pieluszki? PIELUSZKI TETROWE 6) pracujecie czy siedzicie w domu z dzieckiem? PRACUJĘ W DOMU 7) karmicie piersią czy butelką?PIERSIĄ I DODATKOWO DAJĘ MLEKO KOZIE 8) wychodzicie z dziećmi często czy trzymacie całą zimę w domu? CODZIENNIE JESTEŚMY NA SPACERZE

Gość Farfarella
1) wierzycie w Boga? tak 2) jecie eko produkty czy kupujecie w dyskontach? raz tak raz tak, zawsze jak mam dostęp to wolę kupić ekologiczne warzywa i owoce 3) dajecie słoiki czy gotujecie? mam dzieci; gotuję, mam czas, a przy jego braku dam słoiczek 4) jesteście za wychowaniem kontaktowym - tak, czyli NIE noszeniem non stop dziecka - tylko na wezwanie 5) stosujecie pampersy czy inne pieluszki? pampersy i pieluchy 6) pracujecie czy siedzicie w domu z dzieckiem? pierwsze 3 lata chcę zostałam w domu z dziećmi NIE SIEDZIAŁAM 7) karmicie piersią czy butelką? piersią i butelką (miałam mały biust i nie obwisł :P) 8) wychodziłam i wychodzę z dziećmi codziennie z wyjątkiem ulew i nawałnic

Gość gigen
1. - nie wierzę 2.- tylko warzywa i owoce jak jest okazja w lecie mam prosto z działki od dziadków 3.- gotuję córka nie chciała nigdy słoiczków 4.- 1sze dziecko nosiłam teraz będę się oszczędzać 5.- do 19mies Pampers Activ baby na inne córka była uczulona albo ją odparzały 6.- siedzę w domu, dorabiam zdalnie 7.- piersią 1,5roku 8.- wychodzę zimą jeśli nie jest więcej niż -10

Gość Miraculum5
1) wierzycie w Boga? Wierzę. 2) jecie eko produkty czy kupujecie w dyskontach? Ja sama jem warzywa i owoce kupowane w zieleniakach zaprzyjaźnionych, rzadko w marketach. Dziecko jeszcze tylko na piersi. 3) dajecie słoiki czy gotujecie? Jw. Pewnie będę pól na pół. 4) jesteście za wychowaniem kontaktowym - czyli noszeniem non stop dziecka? Jestem absolutną przeciwniczką noszenia non stop. Z dzieckiem można budować więź, bawić się również kiedy ono leży obok. 5) stosujecie pampersy czy inne pieluszki? Dadę. 6) pracujecie czy siedzicie w domu z dzieckiem? Siedzę w domu z dzieckiem, dorabiam na korepetycjach tylko. 7) karmicie piersią czy butelką? Pierś. 8) wychodzicie z dziećmi często czy trzymacie całą zimę w domu? Wychodzę codziennie, jeśli tylko pogoda pozwala. Córka urodziła się w listopadzie i po 2tyg werandowania wychodzimy na dwór codziennie, chyba że było więcej jak -10 lub mega wiatr.

Gość czekoladkaa milkaa
1) nie wykluczam że istnieje 2) i tak i tak 3)i tak i tak 4) według potrzeby dziecka, czyli moje było noszone ile chciało (prawie;) ) 5) była tetra, dady, pampersy też - ale uczulały 6) jestem w domu z dzieckiem 7) karmiłam piersią 8) wychodzę jak jest zimno ale nie zawsze i nie długo bo sama nie cierpię zimna ciekawy temat :)

1) wierzycie w Boga? Wierzę,ale czasami mam wątpliwości. 2) jecie eko produkty czy kupujecie w dyskontach? Warzywa,owoce,mięso,jaja mam ze swojego sadu,ze wsi od gospodarzy.Inne produkty kupuję w dyskontach lub małych osiedlowych sklepach. 3) dajecie słoiki czy gotujecie? Dawałam słoiki (do 10-11 miesiąca) 4) jesteście za wychowaniem kontaktowym - czyli noszeniem non stop dziecka? Mówię NIE za noszeniem dziecka.Miłość można okazywać na wiele sposobów, 5) stosujecie pampersy czy inne pieluszki? pampersy 6) pracujecie czy siedzicie w domu z dzieckiem? Prawie do 4 roku życia siedziałam z dziekciem w domu.A teraz praca. 7) karmicie piersią czy butelką? Karmiłam butelką. 8) wychodzicie z dziećmi często czy trzymacie całą zimę w domu? Jeśli dziecko jest zdrowe a temperatura nie przekracza - 10 stopni to wychodziłam non stop.

Gość ten teamt skojarzył mi się
ze "złotymi myślami", które były hitem w latach 80 w podstawówce :D 1) tak 2) gotuję codziennie dwa obiady - dla męża zdrowe, urozmaicone posiłki ze względu na jego stan zdrowia, a dla siebie ciężko, tłusto i niezdrowo, bo tak lubię 3) zupki warzywne gotuję sama z warzyw zakupionych w sklepach eko, ale podaję też słoiczki (z owocami, cielęciną, czy łososiem) 4) jestem przeciwna noszeniu non stop, tak samo jak spaniu z dzieckiem 5) pieluszki Dada z Biedronki 6) pracuję w domu, dzięki czemu udaje mi się godzić rozwój zawodowy z wychowywaniem dziecka 7) butelką 8) wychodzę codziennie, chyba że jestem chora

Gość ten teamt skojarzył mi się
*temat :O