Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chuda-szkapa

jak mnie wkurwia moja chudosc!!!

Polecane posty

Gość chuda-szkapa

Zazdroszcze kobietom, które maja duza pupe, uda, biodra, piersi!!! :( czemu jestem taka chuda?:(

Gość dddddddw
pokaż zdjęcie :classic_cool:

Gość chuda-szkapa
nie :O

Gość dddddddw
dlaczego? :classic_cool:

Gość chuda-szkapa
beznadziejne :( tłuszcz osiada mi sie na brzuchu i talia zanika :( biodra 91 talia 69 :O cycki 88 cycki są małe ze ich nie widać :O

Gość pitusritubd
ja też mam na tym punkcie kompleksy.. :( Mam 163 cm wzrostu a ważę tylko 51 kg :( Moje wymiary to 85-71-93 :O

Gość chuda-szkapa
ja mam 165 i waze teraz chyba juz z 49 :O chce tak bardzo przytyć :( chciałabym miec grubsze łydki, uda... chyba nigdy mi sie to nie uda

Gość chuda-szkapa
Gdy nadchodzi pełnia wyruszam na łowy, by solidaryzować się z mym wilczym stadem jak przystało na ssaka. :classic_cool:

Gość odpsaospospf
a jesz dużo? Ja się obżeram często frytkami, fas foodami, jakieś sery, śmietany, słodycze itp i nic nie tyję :O

Gość hey joe
To jest chudość? Żartujesz sobie.

Gość chuda-szkapa
czasem jem duzo czasem mniej :( fast-foodów nie jem bo od tego brzydnę (wyskakują mi pryszcze itp), czasem zjem frytki. Jem czesto słodycze, jogurty, na obiad ziemniaki, mięso (zazwyczaj smażone, wiec duzo tłuszczu) makarony, bułki samruje grubo masłem, wedliny, sery..i tez nic :/

Gość mała Basia
faktycznie masz brzydką figurę, szeroka talia i mały biust. Może rób brzuszki żeby zrzucić trochę sadła z brzucha. A biodra w sumie też szerokie jak na 165 cm. Jedną modelkę nie chcieli dopuścić na pokaz bo była wg czegoś tam za gruba mając 92 cm w biodrach przy 180 cm. Może mniej jedz, więcej się ruszaj, to nabierzesz mięśni.

Gość hey joe
Ja mam 88 w biuście a mam wielkie cycki. Wszystko zależy od tego, ile masz pod biustem, bo sam ten wymiar daje marne pojęcie.

Gość mała Basia
hey joe łatwo można sobie wyobrazić, ile ma pod biustem jeśli w talii ma 70 cm. Na bank biust mały. Faktycznie musi to źle wyglądać przy grubym brzuchu i szerokich biodrach, ale co zrobić.

Gość sfgdfg
ja mam 168 cm 49-50 kg i wcale nie wygladam chudo, mam podobne wymiary do twoich tylko jestem weższa w pasie

Gość chuda-szkapa
nie chce mi sie mierzyc..z reszta po co wam moje wymiary.one i tak nie oddadzą wyglądu mojej figury, która bardziej przypomina sylwetkę 14-letniego niedorozwiniętego chłopca niż figurę młodej dziewczyny.

Gość chuda-szkapa
zaraz idę sobie zrobić domowe hamburgery, moze troche kalorii wpadnie :( co mam jesc? co jest mega tuczące oprocz zarcia z mc i kfc?

Gość hey joe
No to popracuj nad talią, a będziesz lepiej wyglądać. Twój problem to nie chudość, tylko nieciekawa figura.

Gość hey joe
Taa będziesz żreć i Ci jeszcze większe brzuszydło urośnie. Super strategia :D

Gość cycatka mężatka
chuda? heheh chciałabyś. Fakt że wagę masz niską, na 165 cm i takie wymiary to powinno być gdzieś 55 kg, widocznie w ogóle nie masz mięśni, tylko sam rozlały tłuszcz, fuuuj ja mam 162 cm a wymiary : 95/68/93 czyli wymiary bardzo zbliżone do twoich a ważę 58 kg! Ale ja ćwiczę, pewnie dlatego. A i chuda na pewno nie jesteś. Ja np. uważam że mam za duży tyłek.

Gość chuda-szkapa
mam nadzieje ze pojdzie w biodra :( czy ćwiczenia np. przysiady robione codziennie przez miesiąc dałyby jakis efekt? jak myslicie?

chuda-szkapa ->zacznij intensywnie ćwiczyć abyś wagę zyskała dzięki mięśniom a nie tłuszczykowi - bo nie wiadomo gdzie on pójdzie a mięśnie możesz ćwiczyć te gdzie ci brakuje cm w obwodzie ;)

Gość mała Basia
14letni chłopcy nie mają ponad 90 cm w biodrach, kobieto :O i talię na pewno mają chudszą od ciebie, chyba tylko w klatce piersiowej przpominasz 14latka. i nie jedz hamburgerów, chcesz mieć jeszcze większe brzuszysko? Zrób coś z sobą, idź pobiegaj, a nie siedzisz przed kompem i żresz :O

Gość hey joe
Przysiady? :o Ćwicz talię i doopsko!

Gość mała Basia
jak dlachuda-szkapa mnie to przede wszystkim powinnaś biegać, żeby zgubić ten tłuszcz z dupy i żeby była bardziej umięsniona, no i przedw wszystkim brzuszki żeby zgubić to brzuszysko!!!