Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Może nie na temat Marcela

Mam Fiata Pande ale ...

Polecane posty

Gość Może nie na temat Marcela

No własnie, mam Fiata Pande z 2008 roku. Ostatnio jechałam a raczej kierowałam Lada 2107 (kolega mówił, że wersja "fińska") z 1992 roku... O rany!!! Ten samochód jest o niebo lepszy niż mój tyle lat nowszy Fiat. Większy, ma więcej wskaźników (obrotomierz, ciśnienie oleju) i nawet ma podświetlany bagażnik i lampki jak się otworzy w drzwiach... No i bajer w postaci wycieraczek na światłach. Fakt, że w środku jest trochę głośniej , ale miałam wrażenie, że szybciej rusza... To czyli, że Fiat Panda z 2008 roku jest bardziej zacofany niż stara ruska Lada? (chociaż Lada to też chyba licencja fiata) ?

to nie złudzenie, wiele rzeczy kiedyś było lepszych choć może mniej efektowniejszych. Dzisiaj wybór samochodu to jak wybór kobiety, nawet polecana może się zjebać za pierwszym zakręcie

Gość Panda to takie zwierze
jw

Hmmm.... Ostatnio gdzieś w radiu była jakaś akcja: Napisz nam za co kochasz swoją Pandę.... Za to że się ciągle psuje, za to że nic się nie da naprawić na gwarancji, za to że żaden mechanik nie wie co jej jest i za to że nawet nie warto jej sprzedać bo tak straciła na wartości... Z perspektywy właściciela Pandy patrząc-lepsza Łada :D