Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość droga życia;

dla faceta jego rodzina jest ważniejsza ode mnie

Polecane posty

Gość droga życia;
ale oczywiście, że rozmawiamy ;) już mu na to zawracałam z tysiąc razy uwagę, jest parę dni dobrze i odnosi się do mnie z większym szacunkiem, a później znowu to samo :O tak jakby uszczęśliwiał mnie na trochę, żeby załagodzić sytuacje, a teraz gdy się znowu denerwuje to potrafi się tylko z tego śmiać, twierdzi, że wymyślam, przesadzam, i takie tam :O nic kompletnie nic sobie z tego nie robi :O i takie błędne koło się toczy :O

Gość droga życia;
nie wiem, mnie się wydaje, że nie bierze tego na poważnie co ja do niego mówię :O dla niego życie to jedna wielka komedia i bajka :O a mnie już to przestało bawić :O to też mu przeciwdziałam, nie pomogło :O

Gość droga życia;
jest mi przykro, bo mam siostrę która ma cudowny związek ze swoim już mężem, on zawsze stawia ją na pierwszym miejscu, widać to gołym okiem, a mnie tego brakuje, ja tego nie dostaje :O

Gość lek
myśleliście o wspolnym mieszkaniu razem, może zadziała ?

Gość droga życia;
w naszej sytuacji to chyba nie najlepszy pomysł :O

Gość tyleżeże
heh, mój miał rodzinę jako taką, po 4 miesiącach znajomości wyprowadziliśmy się i mieszkamy razem.. do tego on zmienił miasto, bo jesteśmy z różnych miast a ja akurat nie mogłam. Do siebie wraca co 2 weekend na uczelnię. Jego rodzina mnie pozdrawia i jestem mile widziana. Da się ? Da się. Tyle że tak było od początku, w co innego raczej bym nie weszła widząc co się święci...

Gość droga życia;
a my tak przez 5 lat nie możemy dojść do składu ni do ładu :O

Gość tyleżeże
kwestia ludzi, jeśli było coś co sprawiło że jesteście ze sobą to może i jakieś "drogi porozumienia" się znajdą... zawsze jest jakiś powód.. może Twój facet jest tak związany z rodziną, że nie wierzy w siebie, nie liczy się dla niego tak bardzo własne życie (czyli to z Tobą...) ?

Gość Jasnowłosa Venus
byłam z takim chłopakiem i wiem, że nic z tego nie wyniknie dobrego. miałam wrażenie, że dla niego najważniejsza była rodzina, koledzy - wszyscy poza mną.. masakra

Gość sadbuttrue***
U mnie to jest tak: 1.dzieci 2.rodzice 3.siostra 4.kuzyni 5.żona Nie dziwcie się,żona to obca kobieta z którą mam dzieci ale z nią nie łączą mnie żadne więzy krwi.

Gość gość
a co myślicie o tym, że facet mówi, iż rodzina jest ważniejsza ode mnie - tak, mówi to wprost, i że będę równie ważna jak rodzina wówczas, gdy pobralibyśmy się...?

Gość MITNWR
Dla Mojego Chłopaka najważniejsza jest Rodzina i kumple, a zawsze Kobieta na ostatnim, I też wkurzające jest to, ze odsuwa mnie od Siebie... Dlatego powinna być Dziewczyna moim zdaniem dla Faceta Najważniejsza

Gość gość
Mam podobnie i tez nie umiem sobie z tym poradzić. ...

Gość gość
Proponuje zmienić facetów poprostu. Dla takich nigdy nie staniecie sie najważniejsze.

Gość Gość 123

Gość Droga życia

Współczuję,bo ja byłam w takich związkach że najpierw byli kolesie ważniejsi,dla innego rodzina,teraz z nów u nowego faceta raptem "niby kuzyn ważniejszy. Nie wiem czy sie w jakieś bagno nie władowałam. Dlaczego najbardziej uczuciowe osoby pecha mają i na takich partnerów/partnerki trafiać muszą co dla nich ich własna rodzina/koledzy a niekiedy i dużo ładniejsze koleżaneczki,liczą sie dla ich partnerów/partnerek bardziej niż ukochana osoba? 😞 To boli bardzo. 😢 

Gość Gość 123

Gość Droga życia

Współczuję,bo ja byłam w takich związkach że najpierw byli kolesie ważniejsi,dla innego rodzina,teraz z nów u nowego faceta raptem "niby kuzyn ważniejszy. Nie wiem czy sie w jakieś bagno nie władowałam. Dlaczego najbardziej uczuciowe osoby pecha mają i na takich partnerów/partnerki trafiać muszą co dla nich ich własna rodzina/koledzy a niekiedy i dużo ładniejsze koleżaneczki,liczą sie dla ich partnerów/partnerek bardziej niż ukochana osoba? 😞 To boli bardzo. 😢