Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Jaką substancję ma w sobie kreda, że tak strasznie uzależnia?

Polecane posty

pomyślałam,że kobiecie nie wypada walczyć i zabiegać o faceta 😭 :O czasem lepiej nie miec dumy itp. :O

Wyślij, wyślij :D:D:D Ja Ci wyśle mojego niedługo jak ogarnę jego fotełki. Twoje pytanie było nie na miejscu. A to, że podobam sie facetom nie znaczy, że każdemu dupy daje. Zaraz sie patola zbierze i będzie pogadane. Super, śmiem rzec, że rozwaliłeś top. Ale wybacze Ci to ostatni raz.

17:05 [zgłoś do usunięcia] Pani Czkawka czkawka to nie pmp90 - pmp90 to projekt niejakiego Michała na dywanie dlatego wlasnie tak napisałem:classic_cool: skad wiem>? bo przerwa miedzy palcami 90 jest becnie u mnie w piwnicy od jakiegos roku ...już nawet nie pamiętam..oczywiście w sensie że nick i login na starym dysku w starym kompie... może kiedyś reaktywuje ten projekt , sam nie wiem🖐️

Dobra miśki. Idę z moim Antoniuszem na spacerek tzn. z psem póki co. Napiszę może wieczorem jak było albo odezwę się na maila Czkawko. Udanego piąteczku! 😘

dzieki i wzajemnie udanego oraz randki jak z bajki :classic_cool: taki dzis piekny ciepły dzień :) pies Antoniusz? :D :D a to dobre :classic_cool:

no co Ty?! jestes w posiadaniu loginu przerwy? pamiętam czasy jak chciała go sprzedać :classic_cool: albo ktoś chcial kupić (albo juz mam psychoze na punkcie kafe i przywidziało mi sie cos:D)

albo zwraca sie do psa "Psie Antoniuszu podaj łapę, proszę" "Antoniuszu podano do miski" 1tys to przesada :O miej litość dla kafeteriuszy, tu siedzą sami renciści 😭którzy przeżywają miesiąc za 20 zł :classic_cool:

Gość gość
już sześć lat minęło a pani czkawka nadal pałaszuje kredę :D

Gość gość
Dnia 15.04.2018 o 17:56, Gość gość napisał:

już sześć lat minęło a pani czkawka nadal pałaszuje kredę 😄

😁