Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marek25

Czy może być w ciąży?

Polecane posty

Gość Marek25

Kochaliśmy się z dziewczyną w prezerwatywie. Po wszystkim podczas jej ściągania zauważyłem, że całą dłoń miałem w czymś spermo-podobnym. Myślałem, że może prezerwatywa pękła. Pobiegłem do łazienki i napełniłem ją wodą - nic nie wyciekało. Prezerwatywa też była dobrze założona bo ściągałem ją jak zawsze z całego penisa. Co to mogło być? Czy mam powód aby się obawiać ciąży?

Gość Marek25
Proszę o poważne odpowiedzi, nieprawików...

Gość ugor-gsm
zawsze jest jakieś prawdopodobieństwo,ale jeśli nic nie wyciekało z prezerwatywy,tak jak piszesz to myślę że nie ma powodów do zamartwiania:-)

Jeśli prezerwatywa była ok to nie ma powodów do niepokoju. Wygląda na to że dziewczyna była bardzo podniecona i to właśnie był śluz, który wówczas się pojawia. Nic tylko się cieszyć!!!!!!!!!!!!!!

Gość terterte
czasami dziewczyny maja cos takiego na pochwie jak bialy serek powaznie moja tak miala i tez myslalem ze jest cala uwalona ze spermy ale to nie byla sperma. nie wiem co to naprawwde jest u kobiety i skad to sie bierze

Gość Leże taka
Marylka - ty świnio, jak można wazyc przy takim wzroscie ponad 100 kilo!!!!! to ja przy 187 wzrostu waze 88 po silowni!